Mike

Annetaan hyvän kiertää!

SKANSSI ANTAA HYVÄN KIERTÄÄ!

Tänä jouluna kauppakeskus Skanssi tekee hyvää tukemalla useita paikallisia järjestöjä ja yhdistyksiä monin eri tavoin ”Anna hyvän kiertää”-kampanjallaan.

Skanssi kampanjoi yhdessä tuttujen turkulaisten tähtien Michael Monroen ja Lauri Korpikosken luotsaaman HC TPS:n kanssa, joiden valitsemat hyväntekeväisyyskohteet ovat Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry ja Sykerö. Jokainen asiakaskäynti joulukuussa Skanssissa kerryttää pottia, jonka Skanssi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen – mitä useammin asiakkaat käyvät Skanssissa, sitä enemmän lahjoituspotti kasvaa. Potin kasvua voi seurata Jungle Juice Barin edustalla olevasta säiliöstä.

HC TPS:n valitsema kohde Sykerö on Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry:n alainen lapsisyöpäpotilasperheiden kerho. Se tukee ja järjestää toimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän perheilleen. Kerho toimii pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin. 

LAHJOITA SYKERÖLLE HELPOSTI: MobilePay-numero 94488, kirjoita kommenttikenttään ”Sykerö” tai Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry:n rahankeräystili: FI96 5713 4520 0005 05, kirjoita viestikenttään ”Sykerö”.
Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry on saanut 28.6.2019 tehdyllä päätöksellä luvan (RA/2019/563) keräystoiminnan suorittamiseen Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Kanta- Hämeen maakuntien alueella. Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa on voimassa 27.6.2021 asti.

Michael Monroen kohde on Turun seudulla toimiva Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry, joka on erikoistunut villiintyneiden populaatiokissojen auttamiseen. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin.

LAHJOITA DEWILLE HELPOSTI: MobilePay-numero: 68041, Dewi ry:n rahankeräystili: FI92 4713 0010 0674 60, viitenumero 20815
Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:llä on voimassaoleva rahan-keräyslupa (RA/2019/1026). Luvan on myöntänyt 20.11.2019 Lounais-Suomen poliisilaitos. Lupa on voimassa 1.1.2020–31.12.2021. Lahjoitusrahat käytetään yhdistyksen eläinten eläinlääkäri-, ruokinta- ja lääkintäkuluihin 
31.3.2022 mennessä.

Anna hyvän kiertää

Kuva: TPS:n Jore, Michael Monroe ja Skanssin Hani tiputtavat sylinteriin lahjoituksen alkupotin. Jokainen käynti Skanssissa kasvattaa pottia. Hyvän tekeminen ei koskaan ole ollut näin helppoa.

Skanssi on mukana myös Joulupuu-keräyksessä, joka Mothers in Business -yhdistyksen kanssa kerää joululahjoja Turun lastensuojelun piirissä oleville lapsille ja nuorille 13.12. asti. Viime vuonna kerättiin lähes 3000 pakettia Turun seudun lapsille.

Kauppakeskus Skanssi tukee myös sotaveteraanien toimintaa jakamalla sunnuntaina 22.11. tuhat annosta herkullista joulupuuroa ilmaiseksi asiakkaille.

Turun alueen partiolaisten toimintaa tuetaan partiolaisten toteuttamalla paketointipisteellä joulukuussa 11.12. alkaen – Skanssi tarjoaa paketointipisteellä ilmaiseksi lahjapaketoinnin kaikkiin Skanssista ostettuihin lahjoihin.

Asiakkaat voivat myös tehdä oman lahjoituksen suoraa Sykerön ja Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n keräyksiin, tuoda oman lahjansa Skanssin Joulupuu-keräykseen tai nauttia vain rauhassa joulun tunnelmasta Skanssissa lämpimän puurolautasen ääressä. Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!