Skanssi logo
Tapahtumat

Eläinten päivä Skanssissa ke 4.10.

4.10.2023

Ihastele ragdoll-kissoja, tapaa lemmikkisiili - lapsille lelulemmikkikilpailu. Tervetuloa!

Eläinten päivä

Skanssissa juhlistetaan kaiken karvaisia eläimiä keskiviikkona 4.10., kun vietetään kansainvälistä eläinten päivää. Keskiviikon aikana Skanssissa on eläinaiheista ohjelmaa koko perheelle.

Tutustu ragdoll-kissaan ja tapaa lemmikkisiili

Kauppakeskuskäytävältä löydät Mustin ja Mirrin esittelypisteen klo 14:00-18:00.

Mustin ja Mirrin pisteellä voit voittaa tuotepalkintoja pyöräyttämällä onnenpyörää sekä tutustua Mustin ja Mirrin monipuolisiin palveluihin. Piipahda myös myymälässä, missä voit osallistua 10 kg Smaak koiran- tai 7 kg kissanruoka (kuivaruoka) pakkauksen arvontaan.

Arvontapisteen lisäksi myymälässä on tavattavissa ihania ragdoll-rotuisia kissoja sekä suloinen lemmikkisiili.

  • Lemmikkisiili on esittelyssä myymälässä klo 16-17

Lemmikkiharrastaja Niina ja afrikkalainen kääpiösiili Simo. Afrikkalainen kääpiösiili on yksi tuoreimmista lemmikkinä pidettävistä eläimistä. Suomeen siilejä on tullut enemmälti vasta vuoden 2001 kesästä lähtien, lähinnä USA:laisilta siilin kasvattajilta. Kääpiösiilin suosio onkin tästä lähtien ollut jatkuvassa kasvussa.
Kääpiösiilin keskimääräinen elinikä on 3-5 vuotta, mutta siilin tiedetään saavuttaneen jopa 8-vuoden iän. Kääpiösiili on täysikasvuisena pituudeltaan 15-20 cm ja painoltaan n. 250-500 g.

  • Suloiset ragdoll-kissat ovat nähtävissä myymälässä klo 16-19

Ninna Lampimäki ja kissala Lipla's Ragdolls. Ragdoll on saanut nimensä riepunukkemaisesta olemuksestaan. Kun sen ottaa syliin, se rentoutuu ja tuntuu veltolta kuin räsynukke. Tämä on kuitenkin ominaisuus, jonka suhteen on yksilöiden välisiä eroavaisuuksia.  Ragdoll on suht kookas kissarotu. Ragdolls hurmaa pehmeällä turkillaan ja sinisillä silmillään

Tervetuloa tutustumaan palveluihin ja tervehtimään lemmikkejä!

Lelulemmikkikilpailu

Skanssin keskusaukiolla lapset voivat osallistua Lemmikki ry:n järjestämään hyvänmielen lelulemmikkikilpailuun. Kaikki lelulemmikit saavat todistuksen sekä palkinnon osallistumisesta.

Lasten lelulemmikkikilpailu klo 17:00-19:00

  • ilmoittautuminen alkaa klo 17:00

  • Lelulemmikkien arviointi alkaa klo 18:00

Keskusaukiolla myös Lemmikki ry:n arpajaiset – joka 10 arpa voittaa! Mutta kukaan ei jää tyhjin käsin.

Eläinten Hyvinvointiyhdistys Lemmikki Ry on Turussa vuonna 2019 perustettu eläinsuojeluun erikoistunut yhdistys. Tavoitteenamme on edistää kaikkien eläinten hyvinvointia ohjauksen ja neuvonnan turvin sekä taata luonnonvaraisille eläimille elämää kunnioittava hoito. - Lemmikki ry

Lahjoita kodittomille lemmikeille

Eläinten päivästä alkaa myös Eläinten viikko, jota vietetään 4.–10. lokakuuta – Tule mukaan tekemään hyvää.

Mustin ja Mirrin myymälään sekä Skanssin infopisteelle voit tuoda lahjoitettavaksi hyväkuntoisia leluja tai tarvikkeita sekä avaamattomia ruokatuotteita kodittomille lemmikeille. Myymälästä voit myös ostaa tarvikkeita ja ruokaa lahjoitettavaksi. Useasti kodittomat lemmikit ovat kissoja.

Lahjoitukset annetaan eteenpäin Suomen Löytöeläinten Kummit Ry:lle.

Lahjoituksia otetaan vastaan 4.-10.10.23 Mustin ja Mirrin sekä infopisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Musti ja Mirri palvelee ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-19
Skanssin infopiste palvelee ma-pe klo 11-19, la klo 12-18, su suljettu.

Skappleissa eläinaihneinen muskari

Skappelissa juhlitaan myös eläimiä! Keskiviikkona 4.10. klo 14.40 leikitään ja lauletaan eläinaiheisten lorujen sekä laulujen parissa.

Lapset saavat tuoda mukanaan eläinpehmolelun muskariin.

Skappeli on perheiden olohuone kauppakeskus Skanssin 2.kerroksessa. Kaikki Skappelin toiminta on avointa sekä maksutonta.

Kauppakeskus Skanssiin kaiken karvaiset lemmikit ovat joka päivä tervetulleita.

Huomioi, että jokainen liike saa itse päättää ovatko lemmikit tervetulleita liikkeen omiin tiloihin. Opas- ja avustajakoirilla on pääsy kaikkiin liikkeisiin.

Eläinten päivän tarjouksia

Musti ja Mirri

Eläinten päivänä 4.10. kaikista min. 5 € ostoksista -5% alennus!

Tarjous on voimassa kaikille asiakkaille myymälöissä ja verkkokaupassa vain keskiviikkona 4.10.2023. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Ei koske lahjakortteja, palveluita, eläinlääkäriruokia tai autohäkkejä.

Synsam

Kaikki aurinkolasit -30 %! Hyvää näköä myös syyslenkeille.