lapsiparkki

Hanin Lapsiparkki toistaiseksi suljettu

Hanin Lapsiparkki on toistaiseksi suljettuna. Ilmoitamme, kun lapsiparkki on jälleen avoinna.

Skanssin 2. kerroksessa Skappelin tiloissa toimiva Hanin Lapsiparkki on tarkoitettu 1–9-vuotiaille lapsille ja muksuista pitävät huolta Mannerheimin Lastensuojeluliiton koulutetut hoitajat. Hanin lapsiparkki on maksuton.

Hoitoaika on 1,5 tuntia/lapsi ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Lapsiparkkiin otetaan enintään 10 lasta kerrallaan, huomioiden kuitenkin hoidossa olevien lasten iän. Suosittelemme, että lapsi tuodaan hoitoon vasta, kun hän on tottunut käymään hoidossa kodin ulkopuolella!

Hanin Lapsiparkki avoinna joka torstai klo 16.30-19.30. koko kevään 28.5.2020 asti

Lapsiparkin säännöt

Ikäraja lastenhoitoon on 1-9v. Hoitoaika on max. 1,5 h kerrallaan.

Noudatathan sovittuja kellonaikoja ja haet lapsesi hoidosta sovitusti. Lastenhoidon aukioloajat ovat myös hoitajien työaikoja.

Lastenhoidon paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Otamme lapsiparkkiin enintään 10 lasta kerrallaan, huomioiden kuitenkin hoidossa olevien lasten iän. Yli 3v lapsia voi olla kerrallaan yhtä hoitajaa kohti viisi ja 1-3- vuotiaita lapsia voi olla yhtä hoitajaa kohti kerrallaan kolme.

Jokaisella lapsella tulee olla tehtynä hoitosopimus. Tämä tehdään aina hoitokerran yhteydessä. Lisäksi kirjataan lapsen noutoaika sekä mistä numerosta vanhemman tarvittaessa saa kiinni.

Resurssien puutteen vuoksi lastenhoidossa ei voi harjoitella erossa oloa vanhemmista. Suosittelemme, että lapsi tuodaan hoitoon vasta, kun hän on tottunut käymään hoidossa kodin ulkopuolella. Ethän tuo parkkiin väsynyttä, nälkäistä tai sairasta lasta. Kädet tulisi pestä ennen hoitoon tulemista.

Tarvittaessa hoitajat ottavat yhteyttä vanhempaan, kun lapsi tarvitsee vaipanvaihtoa, ei rauhoitu tai on itkuinen, lapsi on nälkäinen tai ei pysty toimimaan ryhmässä/sovussa muiden lasten kanssa. Kauppakeskus Skanssi ei vastaa vammoista, joita voi tulla lapsille tai joita he voivat aiheuttaa muille lapsille.

Vaippaa käyttävä lapsi tuodaan hoitoon aina puhtaissa vaipoissa. On myös suositeltavaa, että lapselle, joka opettelee vasta eroon vaipasta, laitetaan vaippa hoidon ajaksi. Leikin tiimellyksessä ei välttämättä muista sanoa hoitajalle, että on vessahätä.

Lastenhoitotiloihin ei saa tuoda ruokia. Lastenhoitoon ei tuoda omia leluja.

Kauppakeskus Skanssi ei vastaa rikkoutuneista eikä kadonneista tavaroista.