H&M kodinsisustus

H&M Home avaa Skansissa!

Skanssin laajennettu ja uudistettu myymälä vahvistaa entisestään H&M-muodin tarjontaa Turun alueella tarjoten muotia ja laatua parhaaseen hintaan ja nyt myös kotiin. Skanssin H&M-myymälään perjantaina 5. lokakuuta avattava H&M Home -osasto on Turun seudun toinen. Myymälän uusavajaisia vietetään torstaina 11. lokakuuta kello 10. Avajaisviikonlopun aikana 11.–14. lokakuuta asiakkaita hemmotellaan hyvillä tarjouksilla.

"Olen iloinen, että voimme H&M:llä tarjota jatkossa Turun seudun asiakkaillemme entistä kattavamman valikoiman uusimpia trendejä ja aikaa kestäviä klassikoita kotiin ja pukeutumiseen uudistetun Skanssin H&M-myymälän myötä. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi myymäläämme", toteaa H&M:n Suomen maajohtaja Marika Pyykkö.

Uudistettu 1800 neliön myymälä tarjoaa laajan valikoiman H&M-muotia naisille, miehille, nuorille ja lapsille sekä kotiin kahdessa kerroksessa. H&M Homen valikoimasta löytyy hurmaavia päivityksiä syyssisustukseen ja ajattomia klassikoita jokaiseen kodin huoneeseen, pienesineistä ja astioista tekstiileihin.

Omaa, persoonallista tyyliä voi nyt lisäksi täydentää Skanssin H&M:ssä nuorekkaan Divided-konseptin ajankohtaisilla lookeilla. H&M Skanssi tarjoaa myös helpon tavan kierrättää tarpeettomat tekstiilit. Kaikissa H&M-myymälöissä toimii vaatekeräys, johon voi tuoda niin vaatteita kuin kodintekstiilejä kierrätettäväksi tekstiilien alkuperästä tai kunnosta riippumatta. Kiitokseksi kierrättämisestä saa -15 % arvoisen edun H&M-myymälöihin.