Skanssi logo
Joulupuu-keräys
Uutiset

Joulupuu-keräys Kauppakeskus Skanssissa

1.12.2023

Joulupuu-keräys järjestetään Skanssissa 1.-10.12.2023. Tule mukaan tekemään hyvää!

Joulupuu-keräys tuo lahjan lapselle ja nuorelle

Turun Joulupuu-keräys järjestetään perjantaista 1.12 - sunnuntaihin 10.12.

Joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lapsi ja nuori on joululahjansa ansainnut. Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle tai nuorelle! Turussa löytyy tuhansia eriarvoisessa asemassa olevaa lasta ja nuorta. Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen.

Lahjoita Joulupuu-keräykseen lahja keräyspisteeseen tai rahalahjoitus eJoulupuun kautta!

Joulupuu-keräys Kauppakeskus Skanssissa

Kauppakeskuksessa Joulupuu-keräys on käynnissä 1.-10.12.2023 välisenä aikana.

Joulupuu-keräyksen lahjoja otetaan vastaan arkipäivisin Skappelissa sekä Alkossa niiden aukiolojen mukaisesti. Viikonloppuisin 2. kerroksessa, hissien läheysyydessä, on henkilö lahjoja vastaanottamassa. Keräys ottaa vastaan myös Skanssin lahjakortteja, joita voit ostaa infopisteeltä tai lahjakorttiautomaatista.

Lahjat jaetaan joulun alla 0-18-vuotiaille lapsille ja nuorille ilman välikäsiä. Lahjoja jaetaan yhteistyössä VARHA Turun Sosiaalitoimiston, VARHA Turun lastenkodit, VARHA Nuorisopsykiatrian, SPR Vastaanottokeskuksen ja SPR Nuorten talon kanssa.

Turussa Mothers in Business ry toteuttaa Joulupuu-keräyksen yhteistyössä Kauppakeskus Skanssin ja Turun sosiaalitoimen kanssa.

Mitä annan lahjaksi? Lue vinkkejä Juoulupuu-keräyksen verkkosivuilta

Rahalahjoitus eJoulupuu-keräykseen

eJoulupuu-keräys

Voit lahjoittaa nyt jo! Helpoin tapa osallistua keräykseen on eJoulupuu, osoitteessa: ejoulupuu.fi 

Rahalahjoituksilla muun muassa hankitaan lahjoja ja lahjakortteja lapsille ja nuorille eri paikkakunnilla. Lahjojen hankinnasta ylijäävillä rahoilla tehdään hyvää alueen lapsille ja nuorille ympäri vuoden.

Rahalahjoituksen teet helposti eJoulupuun kautta. Paikkakuntakohtainen eJoulupuu-keräys on auki 1.11.-26.12.2023.

Joulupuu ry:n toimintaa tukevaan eJoulupuu keräykseen voit lahjoittaa ympäri vuoden.

eJoulupuu-keräys tehdään yhteistyössä Kotimaanavun kanssa käyttäen heidän rahankeräyslupaansa ja –instrumenttiaan. Keräyskustannukset ovat korkeintaan 15 % keräyksen tuotoista, Keräyslupa RA/2020/639.

****

Joulupuu ry on voittoa tavoittelematon järjestö joka vapaaehtoisten paikalliskeräyksien kautta toimittaa joululahjoja eriarvoisessa asemassa olevien perheiden lapsille ja nuorille. Lahjat tavoittavat saajansa suoraan virallisten vapaaehtoisten Joulupuu-paikalliskeräyksien kautta ilman välikäsiä tai kuluja.