Skanssi logo
Kanasrieha pop-up Skanssi
Info

Kangasrieha pop-up Skanssissa

22.4.2024

Kangasrieha Kauppakeskus Skanssissa 25.-28.4.2024

Kangasrieha on vaatetusompelijan paratiisi!

Kangasrieha on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan useiden kotimaisten kangaskauppojen valikoimaan yhdellä kertaa. Kangasrieha on helppo ja käytännöllinen kankaiden shoppailupaikka. Kangasriehassa on mukana kerrallaan jopa 20 kotimaisen kangaskauppiaan tuotteita.

Kangasrieha pop-up avoinna 25.-28.4.

Sijainti: 1. kerros, länsipääty, Carlings-liikkeen vieressä.

Kangasriehassa voit maksaa kortilla tai käteisellä.

Kangasriehasta saat myös mainioita ompelukaavoja ja tarvikkeita, ja 60€ ostoksiin kätevä rullamitta mukaan. 

Vaihtuva valikoima vaatetuskankaita

Kangasriehassa on paljon erilaisia vaatetuskankaita. Valikoima on hyvinkin vaihtuva, mutta mukana olevien brändien omat kuosikankaat ovat pääosassa kangasvalikoimaamme.

Vaatetuskankaiden valikoima painottuu joustaviin materiaaleihin, trikooseen ja joustocollegeen, mutta usein mukaan mahtuu myös viskooseja, harsoja ja muita ihania, joista voit loihtia vaikkapa kevyet kesämekot!

Kangaskauppoja riehassa on mukana reilusti, joten myös kuoseja on todella moneen makuun, löytyy niin aikuiselle kuin lapsellekin, kaikille jotain.

Kangasriehassa meillä ei ole mukana pakoittain kankaita, vaan kankaat myydään helppoina valmispaloina. Valmiiksi käärityssä paketissa on päällä lappu, jossa näkyy kankaan valmistaja, kangaspalan pituus ja hinta.

Riehassa kankaiden lisäksi mukana on usein myös ompelukaavoja sekä satunnaisesti myös ompelutarvikkeita, tupsuja tai keinonahkamerkkejä.

Tervetuloa tustumaan ja ihastumaan kankaisiin!