Skanssi logo
Skanssin kesä hero
Tapahtumat

Skanssin kesä

3.6.2024

Ihanasti pihalla koko kesän! Astu sisään Skanssin kukkeaan kesään. Kivat kesäkeskiviikot Skanssissa!

Kaupungin parhaat puutarhajuhlat!

Kaikkea mitä kesään tarvitset löydät sen sukkelasti Kauppakeskus Skanssista. Nauti kesäostoksista kauppakeskuksen kukkean ohjelman ja tunnelman parissa.

Ostosten lomassa voit viipyillä Skanssin puutarhaterassilla tai rentoutua kauniissa kukkakeinussa. Kesäkeskiviikot vietetään Skanssin kesäpajassa hauskan kesäpuuhan parissa! Katso tarkempi ohjelma ja aikataulu alta.

Lainaleluja kahluualtaalle - hauskat vesileikit!

Skanssin etupihalla on kahluuallas, jota saa käyttää virkistäytymiseen. Kauppakeskuksen infopisteeltä lapsiperheet voivat lainata Tokmannin lahjoittamia kesäleluja kahluualtaalle virkistäviin vesileikkeihin. Muistathan palauttaa lainaamasi lelut.

Lapset ovat vanhempien vastuulla, altaalla ei ole valvojaa eikä vettä tule juoda. Allas on määritelty virallisesti kahluualtaaksi. Altaassa on kiertävä vesi ja sitä puhdistetaan sekä sen laatua tarkkaillaan, mutta ei yhtä aktiivisesti kuin uima-allaskäyttöön tarkoitettua allasta. Lemmikkien päästäminen altaaseen on kiellettyä.

Lelujen lainaaminen infopisteen aukiolojen mukaisesti alkaen maanantaina 3.6.-5.8.
Infopiste palvelee ma-pe klo 13-19, la klo 12-18, su ja arkipyhät suljettu.

Kaikki mitä kesään tarvitset!

Kesäkeskiviikot Skanssissa!

Kauppakeskus Skanssissa kesä aktiviteeteista nautitaan aina keskiviikkoisin. Ilmoittaudu mukaan kesäisiin työpajoihin - hauskaa tekemistä aikuiseille sekä lapsille.
Kaikki aktiviteetit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Maljakoiden ja lasien koristemaalaus

Keskiviikkona kesäkuussa 12.6. sekä heinäkuussa 17.7.

Skanssi kutsuu sinut kesän värikkäimpään tapahtumaan - lasien ja maljakoiden koristemaalauspajaan, jossa saat loistaa luovuudellasi!

Kauppakeskus tarjoaa maalaustarvikkeet, joten sinun tarvitsee vain tuoda mukanasi lasimaljakko tai juomalasi. Mieluisan löydät varmasti Skanssin liikkeiden laajasta valikoimasta.

Päivän aikana on kolme eri ryhmää, joista jokainen kestää noin tunnin. Ensimmäinen korsitemaalaustunti alkaa klo 13:00 ja viimeinen klo 15:30.

Kukkia & kuohuvaa

Keskiviikkona 19.6.

Juhannustaikaa Skanssissa! Luo upea kukkasormus, näyttävä kukkapanta tai ainutlaatuinen kukkatatuointi aidoista, tuoksuvista kukista. Kurssin kruunaa lasillinen virkistävää alkoholitonta kuohujuomaa.

Päivän aikana on kolme eri ryhmää, joista jokainen kestää noin tunnin. Ensimmäinen korsitemaalaustunti alkaa klo 13 ja viimeinen klo 15:30.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistumiseta!

Skanssi Grillaa!

Keskiviikkona 10.7. klo 12-16

Tervetuloa makkaralle! Klo 12:00 alkaen Kauppakeskus Skanssin jakaa 500:lle ensimmäiselle grillimakkarat allaspihan puolella. Tätä herkullista tapahtumaa ei kannata ohittaa! Yhteistyössä Paimion Hakan TP10-joukkueen kanssa.

Tapahtumapäivänä kauppakeskuksessa myös muita maistiaisia ja promootioita, mm. Clas Ohlsonin kesäterassilla raikkaita kesäjuomia (Espresso Housen aukiolla), keskusaukiolla Tempur jakaa vinkit hyvään kesäuneen - osallistu myös onnenpyörään!

Skanssin uusin ravintola Seoul Good tarjoaa ruokamaistiaisia keskusaukiolla klo 14-15 välisenä aikana.

Bongaa puutarhatonttu!

Keskiviikkona 24.7. sekä 31.7. klo 13:15-18:00

Löydä Skanssissa piilossa olevat puutarhatontut ja voita palkinto.

Hae osallistumislappu Skanssi infopisteeltä, lähde suunnistamaan ja palauta täytetty lappu infopisteelle - saat kesäisen palkinnon.

Puutarhatontut eivät ole sisällä liikkeissä.

Pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin.

Muuta kesätapahtumaa

BioBlitz – Koko perheen luonnontiedetapahtuma lauantaina 15.6.

Tervetuloa eliölajien kartoitustapahtumaan Skanssin kauppakeskukseen sekä Skanssin biodiversiteettipuistoon.

Turun yliopiston biodiversiteettiyksikkö järjestää 15.6.2024 BioBlitz-tapahtuman, jossa kartoitetaan Skanssin biodiversiteettipuiston alueen eliölajit. BioBlitz on kansalaistiedetapahtuma, johon kaikki ovat tervetulleita.

Tapahtuma alkaa jo aamulla klo 6:00 lintujen bongausretkellä ja päättyy mielenkiintoiseen lepakkojen sekä yöperhosten bongaukseen. Päivän aikana hauskaa ja monipuolista puuhaa koko perheelle.

Tervetuloa viihtymään Skanssin kukkeean kesään!