Käsidesiautomaatti

MITEN SKANSSISSA ON HUOMIOITU ASIAKKAIDEN TURVALLISUUS?

Poikkeuksellisen ajan jatkuessa kiinnitämme yhä erityistä huomiota turvallisuuteen. Julkisia tilojamme siivotaan yhä tehostetusti, huomioiden erityisesti kosketuspinnat. EAT Skanssin asiakaspaikkoja on harvennettu ohjeistuksien mukaisesti ja pintoja puhdistetaan jatkuvasti, jotta ravintola-alueella on turvallista ruokailla.

Sisäänkäynneillemme on asennettu entistä suuremmat käsidesiautomaatit. Käytä käsidesiä mennen tullen tai pese kätesi WC-tiloissamme. Useimmat liikkeemme tarjoavat myös käsien desinfiointimahdollisuutta liikkeissään. Maksutapana kehotamme suosimaan edelleen korttimaksua lähikontaktien välttämiseksi. Näin toimimalla varmistetaan turvallinen asiointi kauppakeskuksessa.

Rauhallisimmat ajat käydä Skanssissa ovat heti liikkeiden avauduttua ja juuri ennen sulkemista. Katso alta milloin on sopivin hetki käydä Skanssissa.
» rauhalliset ja ruuhkaisemmat ajat Skanssissa

Suosittelemme THL:n ohjeistuksen mukaisesti kasvomaskien käyttöä julkisissa tiloissa. Kasvomaskeja meillä myy usea liike mm. Skanssin Apteekki, Tokmanni, Life ja Finlayson Pop-Up. Myös turvavälien säilyttäminen on tärkeää. Liikkeillä on käytössä jonotusmerkkejä lattiatarroina turvavälejä ohjaamassa. Skanssin luonnostaan tilavat käytävät mahdollistavat turvavälien pitämisen ja kapeammilla käytävillä kulkusuunnat on opastettu erillisillä merkinnöillä.

Pidetään yhä huolta toisistamme!