Burger King

New KING in town! BURGER KING avaa uuden ravintolan kauppakeskus Skanssiin

Tällä hetkellä Suomessa on 54 BURGER KING -ravintolaa. Laajentuminen jatkuu tänä vuonna ja suunnitelmissa on avata useita uusia BURGER KING-ravintoloita vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kauppakeskus Skanssi viettää 10-vuotissyntymäpäiviään tänä vuonna. ”BURGER KING sopii täydellisesti Skanssiin ja se tulee olemaan hyvä lisä meidän ravintolatarjontaan. Tällä hetkellä Skanssissa on lähes 20 kahvilaa ja ravintolaa, joten jokaiselle löytyy jotakin” sanoo Skanssin kauppakeskuspäällikkö Maarit Hurme.

BURGER KING avautuu Skanssiin kesän aikana. BURGER KINGiä varten rakennetaan täysin uusi rakennus kauppakeskuksen yhteyteen.

Skanssilla menestyksekäs vuosi

Vuonna 2018 Skanssi uudisti brändiään sekä arvojaan ja tulokset ovat olleet loistavia: 10 täysin uutta liikettä ja palvelua, +2 % myynnin kasvu sekä  +7% kasvu kauppakeskuksen kävijöissä vuoden aikana. 

Tänä vuonna kauppakeskuksen kehitys jatkuu ja heti alkuvuodesta kauppakeskuksen keskeltä löytyvä ravintola-alue tulee kokemaan positiivisen ja odotetun muodonmuutoksen.

Taustatiedot

- Kauppakeskus Skanssissa on yli 90 liikettä ja palvelua
- Skanssi avattiin vuonna 2009
- Omistaja: CBRE Global Investors ESCF II Fund
- Kauppakeskusjohtaminen ja vuokraus: CBRE Finland Oy
- Kauppakeskuksessa on menossa myös energiahanke, joka valmistuu keväällä 2019. Tämän jälkeen kauppakeskus on lähes energiaomavarainen

Lisätiedot

Maarit Hurme, Kauppakeskuspäällikkö
Kauppakeskus Skanssi, CBRE Finland Oy
tel. +358 50 563 4844, maarit.hurme@cbre.com

Tomi Söderström, Ketjujohtaja
BURGER KING®, Restel Fast Food Oy 
tel. +358 50 355 0242, tomi.soderstrom@restel.fi