Skanssi logo
Skanssi sähköinen yhteiskäyttöauto
Artikkeli

Ostokset helposti kotiin yhteiskäyttöautolla

10.7.2023

Tallenna koodi ja hyödynnä tunti ilmaista ajoaikaa Aimo Share yhteiskäyttöautolla. Tule mukaan sähköautokouluun ja kuule viimeisimmät uutiset sähköautoilusta.

Tarvitsetko autoa ostosten kuljettamiseen tai asiointiin kaupungilla? Vuokraa käyttöösi Skanssin kellariparkista Aimo Parkin Nissan Leaf sähköinen yhteiskäyttöauto.

Koodilla AimoxSkanssi saat tunnin ilmaista ajoaikaa. Koodi voimassa 31.12.2023 asti.

Yhteiskäyttöauton voi helposti varata, ottaa käyttöön ja palauttaa omatoimisesti Aimo Parkin verkkosivujen kautta. Rekisteröidy käyttäjäksi ja aloita vuokraus, kuljeta ostokset kotiin ja asioinnin jälkeen palauta auto takaisin latauspisteelle Skanssiin, autolle varattuun parkkiruutuun.

Auton voi varata käyttöönsä lyhimmillään 15 minuutiksi ja pisimmillään 72 tunniksi kerrallaan.
Hinnoittelu: 15 min/ 3 €, 1 h/ 12 €, 24 h/ 84 €, 72 h/ 180€.
Varauksen voi tehdä aikaisintaan 14 päivää etukäteen.

Auton voi vuokrata täysi-ikäinen voimassa olevan ajokortin omistava henkilö. Vuokrattava sähköauto sijaitsee kellariparkissa, keltaista sisäänkäyntiä vastapäätä.

Kiinnostaako sinua sähköautot, mutta et vielä tiedä niistä paljoa?

Turun kaupunki järjestää kaksi sähköautokoulua Kauppakeskus Skanssissa sijaitsevassa Monitorissa, 2. kerros.

Sähköautokoulussa pääset keskustelemaan sähköautoilusta, tutustumaan sähköautoon käytännönläheisesti ja esittämään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä sähköautoilusta. Tilaisuudessa pääset myös sähköauton kyytiin! Kaikki sähköautoilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle tieto- ja taitotasostaan riippumatta.

Sähköautokoulu järjestetään osana Canemure-hanketta.


Yhteiskäyttöautolla edistetään Skanssin alueen kestävää liikkumista

Yhteiskäyttöauton hankinta on toteutettu yhteistyössä Turun kaupungin sekä Aimo Parkin kanssa osana Kohti hiilineutraaleja kuntia ja maakuntia -hanketta (Canemure). Canemure on kuusivuotinen Euroopan unionin Life-ohjelman rahoittama hanke, joka toteuttaa kansallista ilmastopolitiikkaa. Turun osahanke kehittää kaupunkisuunnittelun työkaluja ja käytäntöjä. Alueellisesti toimenpiteet kohdentuvat ensisijaisesti Skanssin kasvavaan kaupunginosaan, jossa muun muassa edistetään kestävää liikkumista, energian ja elinkaaren huomioivaa rakentamista ja viherrakentamista.