Noutopisteet

OSTOKSET SKANSSISSA ONNISTUVAT MYÖS PIKAISELLA KÄYNNILLÄ

Skanssissa parkkihalleissa on käytössä kolme noutopistettä, joihin voi pyytää liikkeen toimittamaan ennakkoon tilatut tuotteet. Näin ostokset voi halutessaan noutaa myös turvallisesti autosta nousematta! Ota yhteyttä liikkeeseen, tiedustele mahdollisuutta ja sovi noudosta. Liikkeiden yhteystiedot löydät www.skanssi.fi/liikkeet
K-Citymarketin verkkokaupasta voit tilata ostokset ja noutaa ne KCM-noutopisteeltä.

Useat EAT Skanssin ravintolat tarjoavat mahdollisuuden tilata ruoat ennakkoon. Annoksia voi tilata seuraavilla mobiilisovelluksilla Hesburger, Subcard (Subway) ja Restis (Rax, Martina, Burger King) tai soittamalla suoraan ravintolaan; mm. Chitir Chicken, El Nam ja Cafe Brahe.

Liikkeillämme on myös Click & Collect -palveluja. Tuotteita voi tilata nettikaupan kautta ja ne voi noutaa Skanssin liikkeestä. Palvelua tarjoavat mm. K-Citymarket, Suomalainen Kirjakauppa, Zizzi, Intersport, Musti ja Mirri, Clas Ohlson, Bik Bok, Cubus, Dressmann, Polarn O. Pyret, Tunnin Kuva, XXL Sports & Outdoor, Kookenkä ja useat muut.

Apteekilla on käytössä noutopistelokerikko, josta voi hakea tilaamansa tuotteet. Tee tilaus puhelimitse 020 792 8482 apteekin aukioloaikana: ma–pe 8–21, la 8–19 ja su 10–19. Tilatessa saa koodin, jolla voi noutaa tilauksen lokerikosta. Myös kotiinkuljetus on mahdollinen!