Skanssi logo
Uutiset

POP-UP: Iltapuku Outlet

25.1.2024

Kauniit iltapuvut saapuvat jälleen Kauppakeskus Skanssiin torstaina 25.1. alkaen

Kauniit iltapuvut nyt edullisesti

Suosittu Iltapuku Outlet saapuu Kauppakeskus Skanssiin tammikuussa. Tätä outletmyyntiä ei kannata ohittaa, mikäli vanhojentanssit ovat tulossa. Nyt on ainutkertainen mahdollisuus ostaa iltapuvut ja tanssiaismekot superedullisesti!

Iltapuku Outlet täyttää 10-vuotta

Juhlakampanjan kunniaksi kaikki liikkeen mekot 100 €/ kpl ja alepuvut 2 kpl 100 €.

Skanssissa Iltapuku Outlet sijaitsee 1. kerroksessa, länsipäädyssä Tokmannin vieressä. Iltapuku outlet on avoinna seuraavasti:

Valtavassa juhlamyynnissä on yli 1000 puvun valikoima ja vain myyntitapahtumassa mekot on saatavilla huippuedullisesti. Satasen kampanjassa on kaikki ns. normaalihintaiset mekot ja lisäksi on saatavana valtava määrä ale-mekkoja, joita saa kaksi kappaletta 100 €:lla.

Tule ostoksille nyt ja kerro myös kaverille tästä mahtavasta mekonostomahdollisuudesta!

Iltapuku Outlet toimii itsepalveluperiaatteella eli omatoimisuutta tarvitaan. Pukujen sovittaminen ja valitseminen on kivaa hommaa, joka sujuu helposti kun ottaa makutuomarin apukäsiksi mukaan.

Lukaisethan ohjeet läpi niin shoppailureissustasi tulee onnistunut ja teet edullisen mekkolöydön helposti!

Tiedote: Juhlapukuihin liittyvä sunnuntain iltatilaisuus peruttu

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt viikonvaihteessa tieto, että Skanssissa jaettaisiin ilmaiseksi iltapukuja.

Tieto oli disinformaatiota, joka sai alkunsa väärinkäsityksestä. Alun perin tilaisuuden piti olla pienelle kohderyhmälle, mutta mainosta jaettiin somessa laajasti ja julkisesti. Lisäksi disinformaatiossa puhuttiin uusista iltapuvuista, vaikka kyseessä oli erä viallisia hävikkipukuja.

Kyseinen tilaisuus on jouduttu perumaan turvallisuussyistä, koska yleisömäärä olisi ollut moninkertainen arvioituun nähden. Viallisille hävikkipuvuille on jo löytynyt uudet omistajat muuta kautta.

Iltapuku Outlet palvelee asiakkaita normaalisti aukioloaikojen mukaisesti torstaista sunnuntaihin 25.-28.1.2024.

Iltapuku outlet