joulukalenteri

Skanssissa vietetään joulukauden avajaisia la 21. - su 22.11.

Skanssissa vietetään joulukauden avajaisia la 21. - su 22.11.

  • Lauantaina 21.11. jaamme ilmaiseksi 1000 suklaajoulukalenteria keskustorilla klo 12 alkaen. Kalentereita jaetaan niin kauan kuin niitä riittää.
  • Sunnuntaina 22.11. herkuttelemme riisipuurolla! Jaamme sitä 1000 annosta toisessa kerroksessa klo 14 alkaen. Jaolla tuemme puolestasi Turun sotaveteraaneja, saat nauttia puuron maksutta. Puuroa jaetaan niin kauan kuin sitä riittää.
  • Pääset myös ikuistamaan itsesi iBox-valokuvauspisteellämme! Tule ottamaan joulukorttikuvasi keskustorilla la ja su klo 12-18 välisenä aikana!
  • Valokuvaaja Petri Kajander ottaa lemmikkien joulukuvia lauantaina klo 12-18 ja sunnuntaina klo 11:30-17. Kuvaustila Mustia ja Mirriä vastapäätä. Lemmikkikuvaukseen on ennakkoilmoittautuminen, varaa aika tästä! Viikonlopun kuvauspäivät ovat loppuunvarattuja, mutta ei hätää. Suuren suosion myötä avataan ajanvaraus seuraavaan viikonloppuun. Ajat tulevat varattavaksi piakkoin!
  • Lapset voivat jättää joulutervehdyksen tai -piirustuksen joulupostilaatikkoon la 21.11. - ke 4.12. ja Skanssin tontut saattavat muistaa pientä taiteilijaa ennen joulua pienellä lahjalla! Joulupostilaatikko on ensimmäisessä kerroksessä keskustorilla EAT Skanssia vastapäätä.
  • Lattialottoa pelataan molempina päivinä klo 13, 15 ja 17. Voit osallistua lottoon seisomalla vapaana olevan numeron päälle. Lotto on maksuton. Tule mukaan!

Asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeää! Tarjoamme käsidesiä sisäänkäynneillämme ja pidämme huolen turvaväleistä myös kalentereita ja puuroa jonottaessa. Jakajamme käyttävät kasvomaskeja. Otathan huomioon tullessasi turvavälit ja käsihygienian, suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä, jotta pysyisimme terveinä ❤️