Skanssi logo
Vilma Sinivaara Art
Artikkeli

Taidenäyttely USVANKANTAJAT Vilma Sinivaara Art

15.4.2024

Kauppakeskus Skanssissa Vilma Sinivaaran upea taidenäyttely 15.-21.4.2024

Kauppakeskus Skanssissa järjestettävän näyttelyn nimi ”Usvankantajat” kertoo siitä, miten teokset kuljettavat taiteilijaa eteenpäin, vaikka elämä on välillä hankalaa ja tulevaisuus on usvan peitossa.

Näyttelyssä on esillä ensimmäistä kertaa aidon ihmisen kokoisia, nukkemaisia teoksia, joihin jokaiseen liittyy jokin tarina tai tunnetila.

Törmätä voit itse taiteilijaan tai hänen poikaansa esittävään hahmoon.

Mukana on myös perinteisempää taidetta, kuten veistoksia savesta, puusta ja niiden yhdistelmiä.

TIETOJA ESILLÄ OLEVASTA TAITEESTA

Jokainen teos on täysin uniikki ja pääosin vailla esillä olevaa mallia toteutettu. Aktiivinen työaika muotoilun yms. osalta on ollut noin 2-5 tuntia.

Puuveistosten toteuttamisessa on käytetty pientä verkkovirralla toimivaa monitoimihiomakonetta. Tukiviivoja puuhun ei ole piirretty lainkaan toteutuksen aikana.

Veistosten, nukkehahmojen sekä puuveistosten materiaalina on käytetty ilmassa kuivuvaa savea, poltettavaa savea, teippejä, foliota ja puuta. Täyte/tukimateriaaleina on käytetty pääasiassa ainoastaan kierrätysmateriaaleja, kuten vaatteita, peittoja, kirjansivuja, posliinia, muovikasseja, vanhoja käytöstä poistettuja tietokoneen näytön tukijalkoja lisäksi mm. uretaania ja käsittelemätöntä puuta. Valetut jalustat on toteutettu betonista.

Perjantaina 19.4.2024 juhlimme Skanssin 15-vuotissyntymäpäiviä

Näyttelyssä ei järjestetä avajaisia, mutta perjantaina 19.4.2024 juhlimme yhdessä kauppakeskuksen kanssa. Näyttelyssä järjestetään kaikille avoin kahvitarjoilu 18.00-21.00.

Tervetuloa!

Näyttelyn aukioloajat:

Perjantai on Skanssin juhlapäivä, koko kauppakeskus on avoinna 22.00 asti.

Vilma Sinivaara Art: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091552095529

https://www.instagram.com/vj_blue_danger_art/?hl=en