Tilaa ennakkoon ja nouda

Take away! Tilaa ennakkoon ja nouda

Sekä EAT Skanssin ravintolat että useat muut liikkeet tarjoavat mahdollisuuden tilata ruoat ja tuotteet ennakkoon. 
Ruokia voi tilata monilla mobiilisovelluksilla (mm. Hesburger, Rax, Ciao! Cafe) tai soittamalla ravintolaan (mm. Pasta Box, Chitir Chicken, El Nam, Cafe Brahe). EAT Skanssiin pääsee kulkemaan nopeasti pääovista, ravintola-alueen ovista tai kellariparkin vihreästä sisäänkäynnistä.

Useilla liikkeillä on myös Click & Collect -palvelu. Voit tilata tuotteet nettikaupan kautta ja noutaa ne Skanssin liikkeestä. Palvelua tarjoavat mm. Suomalainen kirjakauppa, Zizzi, Intersport, Musti ja Mirri, Clas Ohlson, BikBok, Cubus, Dressman, Polarn O. Pyret, Tunnin Kuva, XXL Sports and Outdoor, Kookenkä ja useat muut. 

Olemme tehostaneet kauppakeskuksen yleisten tilojen siivousta saadaksemme hygienian pysymään mahdollisimman hyvällä tasolla. Siivouksessa erityishuomiota on kiinnitetty asiakkaiden wc-tiloissa, leikkipaikoissa, hisseissä ja ravintola-alueella. Olemme myös lisänneet käsien desinfiointiin huomiota sekä tilanneet lisäannostelijoita, toimitusviiveistä johtuen tulemme lisäämään näitä julkisille paikoille heti kun ne saadaan toimitettua meille.