hiihtoloma

Tule skanssamme lähilomalle!

Ohjelmaa Skanssissa keskiviikosta perjantaihin 19.-21.2. 

Skanssissa on hiihtolomaviikolla tropiikin tunnelmaa ja Lapin taikaa, kun keskusaukiolla ja Kicksin & Marimekon välinen liiketila puetaan pohjoisen ja etelän tunnelmiin. Teeman mukaiset tilat ovat avoinna keskiviikosta klo 12 aina perjantaihin kello 21 asti ja päivisin kello 12–15 järjestetään tiloissa aiheen mukaista ohjattua ohjelmaa koko perheelle. 

Tunnelmallinen lumiloma Lapissa

Keskusaukiolle on keskiviikosta perjantaihin loihdittu pohjoisen tunnelmaa valoilla ja äänillä. Käy fiilistelemässä ja puusta ja havusta rakennetussa aidossa laavussa, ja ota siellä vaikka talviset selfiet lähilomalta! 

Lumihiutale-valoteoksen lisäksi Lapin tuntua luovat myös ihanat Halikoira-huskyt, jotka ovat tavattavissa klo 12-15. Halailtavan pörröiset siperianhuskyt saapuvat hiihtolomaksi Skanssiin Mc Quinn’sin kennelistä Ypäjältä. Paikalle saapuu yksi heidän menestyneimmistä näyttelykoiristaan, Nala kavereineen!
 

huskyt


Rantaloma tropiikissa

Marimekon ja Kicksin välissä olevan liiketilan puolestaan valtaa keskiviikosta perjantaihin lämmin rantatunnelma! Palmujen ja aurinkovarjojen alla on hyvä istahtaa rantatuoliin pitämään taukoa sillä aikaa, kun lapset pääsevät temmeltämään nurmikolla ja hiekkalaatikolla. Ke, to ja pe klo 12-15 lähilomalaisille tehdään rantalomilta tuttuja walk in -pikakampauksia. Jungle Juice Barin tukaanimaskotti vierailee tropiikin lomakohteessa tasatunnein klo 12-15 ja luvassa on myös herkullisia maistiaisia.

tukaani

 

 

 

 Tervetuloa viettämään hauskaa lähilomaa Skanssiin!