Tokmanni

UUDISTETTU JA LAAJENNETTU TOKMANNI AUKEAA SKANSSISSA TORSTAINA 17.10. KLO 9.00

Tokmanni avaa myymälänsä laajennettuna ja uudistettuna Skanssissa torstaina 17.10.2019, klo 9.00. Uudistusten ja laajennuksen myötä asiointikokemus kohenee ja myymälän tuotevalikoima kasvaa merkittävästi. Myymälän avajaisissa on tokmannimaiseen tapaan runsaasti tarjouksia ja asiakkaille jaettavia maankuuluja yllätysämpäreitä tuotelahjoineen.

Uudistetussa myymälässä Tokmanni tarjoaa aiempaa runsaamman valikoiman esimerkiksi kodin ja sisustuksen, vapaa-ajan sekä kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita. Lisäksi Tokmannilla tulee olemaan myynnissä aiempaa enemmän työkaluja, leluja ja jalkineita. Valikoimissa on kattavasti myös muun muassa kuivaelintarvikkeita sekä kodintekniikan, viihteen ja eri sesonkien tuotteita. Muiden Tokmannien tavoin Skanssin myymälä palvelee ketjun verkkokaupan noutopisteenä sekä myynnissä myös Veikkauksen pelejä. 

Miellyttävää ja modernia asiointikokemusta tukevat Tokmannin uusimman myymäläkonseptin mukaisesti avarat kulkureitit ja tuotteiden sijainteja havainnollistavat opasteet. Lisäksi uudistetun hyllyjärjestyksen ansiosta tuotteet ja tuoteryhmät ovat aiempaa paremmin esillä. Skanssissa kulkuyhteyksiä myymälään on parannettu, sillä toisessa kerroksessa sijaitsevaan myymälään pääsee jatkossa kätevästi myös liukuportaiden avulla suoraan ensimmäisestä kerroksesta. Myös Tokmannin energiatehokkuutta on parannettu korvaamalla perinteinen myymälävalaistus led-tekniikalla. 

”Tokmanni laajentaa myymälänsä kokoa Skanssissa lähes kaksinkertaiseksi aikaisempaan nähden. Laajempi pinta-ala mahdollistaa valikoimien ja asiakaspalvelun merkittävän parantamisen. Myös myymälän saavutettavuus paranee, sillä laajennettuun Tokmanniin pääsee jatkossa kauppakeskuksen katutasolta kahdella eri liukutasolla. Laajennettu Tokmanni toivottaa asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan laajentuneisiin valikoimiin edullisia tuotteita”, toteaa Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen.   

Avajaisviikon torstaista sunnuntaihin uudistetussa Tokmannissa on paljon loistavia tarjouksia. Tokmannille tuttuun tapaan myymäläavajaisissa jaetaan tuotelahjoja sisältäviä yllätysämpäreitä ilmaiseksi 500:lle avajaisaamun nopeimmalle asiakkaalle.

Turun Skanssissa asiakkaita palvelevat myymäläpäällikkö Monica Gustafsson mukaan lukien noin kymmenen tokmannilaista. Tokmanni palvelee arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Lähde: tokmanni.fi/fi/news-and-media
Kuva: Tokmanni

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Noin 3 600 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Lähes 200:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2018 Tokmannin liikevaihto oli 870,4 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.