Skanssi uudisti sisäänkäyntinsä!

Uudistimme sisäänkäyntejämme, jotta asioiminen olisi entistä vaivattomampaa

Skanssi uudisti brändi-ilmeensä vuonna 2018, josta kauppakeskus voitti vuoden kauppakeskusteko 2019 -palkinnon sekä NCSC:n (Nordic Council of Shopping Centers) vuoden parhaan markkinointikampanja -palkinnon. Nyt viimeisimpänä uudistuksena jokaiselle sisäänkäynnille on tuotu oma värimaailmansa helpottamaan asiakkaiden parkkeerausta ja kulkemista kauppakeskuksessa. 

Sisäänkäyntien teippauksissa näkyy uudistuksen myötä tutuksi tullut Skanssin kennokuvio eri väreissä: pinkki, sininen, punainen, keltainen ja vihreä. Värit löytyvät myös Skanssin ilmaisten ja lämpimien parkkihallien tolpista, joten auton sijainti on helppo löytää, kun muistaa minkä värisestä sisäänkäynnistä on kulkenut.  

Pinkki sisäänkäynti sijaitsee Länsipäädyssä
Pinkki sisäänkäynti sijaitsee Länsipäädyssä, Fit Skanssin ja Luhta Brand Storen luona. Pinkistä sisäänkäynnissä poistuessasi löydät mm. bussipysäkin ja taksin odotuspaikan.

 

Keltainen sisäänkäynti löytyy Itäpäädystä
Keltainen sisäänkäynti sijaitsee Itäpäädyssä, josta kulku parkkihalliin. Keltaisen sisäänkäynnin läheisyydestä löydät mm. Flör kukkakaupan, Alkon, Apteekin sekä pullonpalautuspisteen.

 

Punainen sisäänkäynti sijaitsee K-Citymarketin luona
Punaisesta sisäänkäynnistä pääset K-Citymarketille ja suorinta tietä takaisin parkkihalliin.

 

Sininen sisäänkäynti sijaitsee Itäsiivessä
Sininen sisäänkäynti löytyy Itäsiivestä, SOL Pesulan ja Pelaamon vierestä.

 

Vihreä sisäänkäynti löytyy EAT Skanssista ja kauppakeskuksen keskiosasta
Vihreä sisäänkäynti löytyy EAT Skanssista sekä kauppakeskuksen keskiosasta. Tästä sisäänkäynnistä pääset mm. Luckiefun's ravintolaan, jonka sisäänkäynti löytyy ulkoa.