zizzi

Zizzi on avannut ensimmäisen liikkeensä Turkuun, Skanssiin!

Aito kiinnostus asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan kohtaan on olennainen osa Zizzi-brändiä. Zizzille kyse on aina keskittymisestä uuden sukupolven kurvikkaiden naisten persoonallisuuksiin. Muodokkaita naisia ei enää määritellä heidän vartalonsa tai kokonsa, vaan heidän yksilöllisen persoonallisuutensa kautta. Muodokkaat naiset ovat alkaneet voimaantua ja suhtautua myönteisesti omiin kurveihinsa. Heillä on entistä enemmän rohkeutta, seksikkyyttä ja muodin tajua. He haluavat käyttää kaikkein trendikkäimpiä farkkuja, eleganteimpia mekkoja, muodikkaimpia arkivaatteita ja kaikkia niitä trendituotteita, jotka tekevät heistä aitoja curvy fashionistoja. Lyhyesti sanottuna, he haluavat upeaa kurvikasta muotia, ja me olemme päättäneet luoda ja toimittaa heille juuri sitä.

Missio:
Olemme olemassa voidaksemme suunnitella, luoda ja markkinoida kohtuuhintaisia muotituotteita kansainvälisille 42-56 -kokoisille naisille. 

Uskomme, että jokaisella naisella – ikään, pituuteen tai kokoon katsomatta – on oikeus muodikkaisiin ja edullisiin vaatteisiin.