Opa Muurikka Pisla Pop Up Shop

Pop Up Shopistamme löydät laadukkaita tuotteita kotiin ja mökille, sisustukseen ja ruoan laittoon.

Opa - Arjen sankareille
Opa tuo toimivuutta ja laatua jokaiseen päivään ja onnistuneisiin hetkiin, jo vuodesta 1926 lähtien. Opan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät nykyaikaiset tuotteet sekä keittiöön että saunaan. Keittiötuotteemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja hyvästä käytettävyydestään. Sama käytännöllisyys näkyy myös tyylikkäissä Opa Lumo saunatuotteissa, joilla moni suomalainen sauna on saanut viimeisen silauksensa.

Muurikka - ikimuistoisiin hetkiin
Muurikka-pannu on Suomessa legenda, monet makkarat ja letut on suviyössä paistettu. Nykyään Muurikalta löytyy laaja kattaus välineitä ja tarvikkeita ulkoruoanlaittoon. Kesäkeittiökonseptimme on yksilöllisesti täydennettävä, monipuolinen ruoanlaiton keskus, jolla teet pihalla tai terassilla melkein mitä vain. Siinäkin taustalla on Muurikan perusajatus, ihmisten kokoontuminen luontevasti yhteen, viihtymään ja kokemaan mieleenpainuvia hetkiä hyvän ruoan ja sen tekemisen parissa.

Pisla viimeistelee kotisi!
Pislalla on laaja valikoima rullaverhoja ja kaihtimia eri kuoseissa ja väreissä, sekä erilaisia verhotankoja ja tarvikkeita. Rullaverhoja ja kaihtimia löytyy sekä pimentäviä että daylight-malleja. 

Pisla HTT design takkatarvikkeet tuovat luksusta tunnelmallisiin takkahetkiin. Puunkantotelineet ja takkavälinesarjatkin voivat olla tyylikäs osa sisustusta! 

Pislaan voit tutustua täällä: www.pisla.fi