Skanssi logo
Kolme pientä vauvaa sängyllä joilla raita-asut päällä.

Polarn O. Pyret

Laadukkaita ja kauniita lastenvaatteita.

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi

Aukioloajat
Ma-Pe 1020
La-Su 1019
Liikkeen yhteystiedot

Pohjakartta

Liikkeen tarjoukset

 • 23.2.29.2.
  Polarn O. Pyret

  -20% ulkohaalareista!

  Tuulen- ja vedenpitävät arjen sankarit, joiden avulla lasten leikit voivat jatkua joka säällä.

  Tartu tilaisuuteen ja hanki kevään tärkeimmät vaatteet – juuri nyt Polarn O. Pyretin jäsenet sekä jäseneksi liittyvät saavat 20 % alennuksen ulkohaalareista, kun ostat yli 40 eurolla.
 • 16.1.1.5.
  Polarn O. Pyret

  PO.P+

  -20%

  Liity PO.P+ jäseneksi tänään! Saat tervetuliaisetuna -20 % yhdestä ostokerrasta! Tutustu kevään upeaan mallistoon ja löydä kaikki tarvittava perheen pienimmille, päiväkotilaisille ja koululaisille.
 • 16.1.31.12.
  Polarn O. Pyret

  Second Hand!

  Aika vaatekaapin siivoukselle? Hienoa! Tuo pieneksi jääneet PO.P-vaatteet Polarn O. Pyret -myymälään! Saat korvauksena arvosetelin jäsenyydellesi. Annetaan vaatteille uusi elämä yhdessä!
 • 16.1.31.12.
  Polarn O. Pyret

  Ota 3, Maksa 2!

  Valikoidut suosikit Ota 3, maksa 2! Tarjoamme edullisimman tuotteen kaupan päälle! Ei voi yhdistää muihin etuihin.