Lapsiperheille

Kauppakeskus Skanssin esteettömyys palvelee myös lapsiperheitä. Lastenvaunujen kanssa on helppo liikkua leveillä käytävillä ja useat hissit vievät kätevästi kerroksesta toiseen. Pienemmät lapset viihtyvät toisen kerroksen leikkihuoneessa ja perheen isompia viihdyttää joka päivä avoinna oleva Pelitila toisessa kerroksessa.

PERHEKESKUS: LAPSIPERHEIDEN PALVELUT HELPOSTI SAMASTA PAIKASTA

Skanssin perhekeskus tarjoaa tukea lapsiperheiden elämäntilanteisiin ilman soittoaikoja ja lähetteitä. Perhekeskus on avoin kohtaamispaikka, jossa on tapahtumien lisäksi saatavilla muun muassa Kelan, kirjaston ja FÖLIN palvelut. Keskuksen yhteydessä toimii myös Turun ja Kaarinan seurakuntien yhteinen, lapsiperheille suunnattu Skappeli.


SKAPPELIN VIIKKO-OHJELMA 

 • Maanantai
  • 13.00-15.00 Teematunnit
 • Tiistai
  • 10.00-15.00 Kulttuuritiistai
 • Keskiviikko
  • 13.00-15.00 Muskariolkkari
 • Torstai
  • 9.30-11.30 Perhekerho
  • 13.00-15.00 Vauvatreffit
 • Perjantai
  • 13.00-15.00 Kotoiluiltapäivä


Tutustu tarkemmin Skappelin ohjelmaan täällä

Lastenhoitohuoneet

Jokaisen wc:n yhteydestä löytyy myös erillinen lastenhoitohuone. Lastenhoitohuoneita löytyy yhteensä 4 kappaletta; Ravintolamaailman alapuolella kellarikerroksesta, 1. kerroksen molemmista päädyistä sekä 2. kerroksesta Monitorin ja Intersportin väliseltä käytävältä.

2. kerroksen suuresta lastenhoitohuoneesta löytyy mukavia sohvia ja keinutuoli imettäjille, mikro, useita pesupisteitä, lasten ja aikuisten wc:t sekä leikkitilaa.

LASTEN LEIKKIPAIKAT

Leikkipaikkoja Skanssista löytyy 3 kappaletta; 1. kerroksesta ravintolamaailman yhteydestä ja 2. kerroksen itäpäädystä Tunnin Kuvan vierestä Intersportia vastapäätä sekä keskeltä Ascahin aukiolta.

Suurin leikkihuoneemme on 2. kerroksesta Tunnin kuvan vierestä löytyvä Lasten Olohuone. Leikkipaikalta löytyy liukumäkiä ja vieterikeinuja sekä lisäksi mukavasti istuskelutilaa myös vanhemmille.

1. kerroksen ravintolamaailman leikkipaikasta löytyy puuhaa perheen aivan pienimmille ja 2. kerroksen Aschanin aukion Angry Birds leikkipaikalta löytyy mm. liukumäki ja vieterikeinu vähän isommille lapsille. 

PELITILA

Skanssin Pelitila on Suomen ensimmäinen kauppakeskuksessa sijaitseva kaikille avoin pelaamiseen tarkoitettu tila. Pelaamaan voi tulla yksin, ystävien tai koko perheen voimalla edulliseen kahden euron päivähintaan. Pelitilan 24 tietokonetta ja 4 playstationia lukuisine peleineen takaavat hauskoja hetkiä kaikenikäisille. Paikan päällä on myös saatavilla ohjausta pelien ja e-sportin maailmaan. Pelitilassa on esiasennettuna seuraavat pelit: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends, Dota 2, Overwatch, Minecraft sekä Player Unknown Battlegrounds, joiden kanssa pääsee viihtymään omilla Steam- tai Blizzard-tunnuksilla. Skanssin Pelitila on avoinna arkisin klo 14-20, lauantaina 10-19 ja sunnuntaina 11-18 ja löydät sen kauppakeskuksen 2. kerroksesta, Intersportin päädystä, kampaamo Clipsin vierestä.

ulkoallas

Skanssin etupihalla olevaa allasta saa käyttää virkistäytymiseen omalla vastuulla. Eläimiä altaaseen ei saa päästää. Lapset ovat vanhempien vastuulla, altaalla ei ole valvojaa eikä vettä tule juoda. Allas on määritelty virallisesti kahluualtaaksi. Altaassa on kiertävä vesi ja sitä puhdistetaan sekä sen laatua tarkkaillaan, mutta ei yhtä aktiivisesti kuin uima-allaskäyttöön tarkoitettua allasta.

 

Tervetuloa!