Lapsiperheille

Kauppakeskus Skanssin esteettömyys palvelee myös lapsiperheitä. Lastenvaunujen kanssa on helppo liikkua leveillä käytävillä ja useat hissit vievät kätevästi kerroksesta toiseen. Vaunuille on myös vaunuparkkeja 1. kerroksen leikkipaikan ja 2. kerroksen suuren lastenhoitohuoneen ulkopuolella.

Lastenhoitohuoneet

Jokaisen wc:n yhteydestä löytyy myös erillinen lastenhoitohuone. Lastenhoitohuoneita löytyy yhteensä 4 kappaletta; Ravintolamaailman alapuolella kellarikerroksesta, 1. kerroksen molemmista päädyistä sekä 2. kerroksesta Monitorin ja Intersportin väliseltä käytävältä.

2. kerroksen suuresta lastenhoitohuoneesta löytyy mukavia sohvia ja keinutuoli imettäjille, mikro, useita pesupisteitä, lasten ja aikuisten wc:t sekä leikkitilaa.

LASTENLEIKKIPAIKAT

Leikkipaikkoja Skanssista löytyy 4 kappaletta; 1. kerroksesta ravintolamaailman yhteydestä ja 2. kerroksesta molemmista päädyistä ja keskeltä Ascahin aukiolta.

1. kerroksen Hanin leikkipaikasta löytyy mm. liukumäki ja kiipeilyseinä. 2. kerroksen Aschanin aukion Angry Birds leikkipaikassa on mm. liukumäki ja vieterikeinu. Näiden lisäksi Tokmannin päädystä löytyy liukumäki ja Kampaamo-myymälä Clipsin naapurista iso leikkitila jossa on liukumäen lisäksi mukavasti istuskelutilaa myös vanhemmille.