Lapsiperheille

Kauppakeskus Skanssin esteettömyys palvelee myös lapsiperheitä. Lastenvaunujen kanssa on helppo liikkua leveillä käytävillä ja useat hissit vievät kätevästi kerroksesta toiseen. Pienemmät lapset viihtyvät toisen kerroksen leikkihuoneessa ja perheen isompia viihdyttää joka päivä avoinna oleva ilmainen Pelitila toisessa kerroksessa.

Lastenhoitohuoneet

Jokaisen wc:n yhteydestä löytyy myös erillinen lastenhoitohuone. Lastenhoitohuoneita löytyy yhteensä 4 kappaletta; Ravintolamaailman alapuolella kellarikerroksesta, 1. kerroksen molemmista päädyistä sekä 2. kerroksesta Monitorin ja Intersportin väliseltä käytävältä.

2. kerroksen suuresta lastenhoitohuoneesta löytyy mukavia sohvia ja keinutuoli imettäjille, mikro, useita pesupisteitä, lasten ja aikuisten wc:t sekä leikkitilaa.

LASTENLEIKKIPAIKAT

Leikkipaikkoja Skanssista löytyy 3 kappaletta; 1. kerroksesta ravintolamaailman yhteydestä ja 2. kerroksen länsipäädystä Stadiumin naapurista sekä keskeltä Ascahin aukiolta.

Suurin leikkihuoneemme on 2. kerroksesta Stadiumin naapurista löytyvä Lasten Olohuone. Leikkipaikalta löytyy liukumäkiä ja vieterikeinuja sekä lisäksi mukavasti istuskelutilaa myös vanhemmille.

1. kerroksen ravintolamaailman leikkipaikasta löytyy puuhaa perheen aivan pienimmille ja 2. kerroksen Aschanin aukion Angry Birds leikkipaikalta löytyy mm. liukumäki ja vieterikeinu vähän isommille lapsille. 

TOIMINTAA 

Lasten leikkihuoneessa pidetyt perhekerhot jäävät kesätauolle 31.5. Seuraa meitä Facebookissa, niin kuulet, kun toiminta taas jatkuu!

Suomen ensimmäinen kauppakeskuksessa sijaitseva ilmainen Pelitila viihdyttää perheen isompia. 24 tietokonetta ja 4 playstationia lukuisine peleineen takaa hauskoja hetkiä kaiken ikäisille. Saatavilla paikan päällä on ohjausta pelien ja e-sportin maailmaan. Pelihuone avoinna arkisin klo 14-20, lauantaina 10-19 ja sunnuntaina 11-18. Pelitilan löydät toisesta kerroksesta, Kampaamo-myymälä Clipsin naapurista.

ulkoallas

Skanssin etupihalla olevaa allasta saa käyttää virkistäytymiseen omalla vastuulla. Eläimiä altaaseen ei saa päästää. Lapset ovat vanhempien vastuulla, altaalla ei ole valvojaa eikä vettä tule juoda. Allas on määritelty virallisesti kahluualtaaksi. Altaassa on kiertävä vesi ja sitä puhdistetaan sekä sen laatua tarkkaillaan, mutta ei yhtä aktiivisesti kuin uima-allaskäyttöön tarkoitettua allasta.

 

Tervetuloa!