Lapsiperheille

Kauppakeskus Skanssin esteettömyys palvelee myös lapsiperheitä. Lastenvaunujen kanssa on helppo liikkua leveillä käytävillä ja useat hissit vievät kätevästi kerroksesta toiseen. Toisen kerroksen leikkihuoneessa järjestetätään myös ilmaista ohjattua toimintaa perheille neljänä päivänä viikossa. Perheen isompia viihdyttää joka päivä avoinna oleva ilmainen Pelitila toisessa kerroksessa.

Lastenhoitohuoneet

Jokaisen wc:n yhteydestä löytyy myös erillinen lastenhoitohuone. Lastenhoitohuoneita löytyy yhteensä 4 kappaletta; Ravintolamaailman alapuolella kellarikerroksesta, 1. kerroksen molemmista päädyistä sekä 2. kerroksesta Monitorin ja Intersportin väliseltä käytävältä.

2. kerroksen suuresta lastenhoitohuoneesta löytyy mukavia sohvia ja keinutuoli imettäjille, mikro, useita pesupisteitä, lasten ja aikuisten wc:t sekä leikkitilaa.

LASTENLEIKKIPAIKAT

Leikkipaikkoja Skanssista löytyy 4 kappaletta; 1. kerroksesta ravintolamaailman yhteydestä ja 2. kerroksesta molemmista päädyistä ja keskeltä Ascahin aukiolta.

Suurin leikkihuoneemme löytyy toisesta kerroksesta, Kampaamo-myymälä Clipsin naapurista. Leikkipaikalta löytyy liukumäkiä ja vieterikeinuja sekä lisäksi mukavasti istuskelutilaa myös vanhemmille.

1. kerroksen ravintolamaailman leikkipaikasta löytyy puuhaa perheen aivan pienimmille ja 2. kerroksen Aschanin aukion Angry Birds leikkipaikalta löytyy mm. liukumäki ja vieterikeinu vähän isommille lapsille. Näiden lisäksi Tokmannin päädystä löytyy veikeä kiipeilyteline liukuineen.

TOIMINTAA 

 

Toisen kerroksen leikkihuoneessa järjestetään ohjattua toimintaa kaikille avoimen perhekerhon muodossa viikoittain: maanantai-, tiistai- ja torstaiaamupäivisin klo 9:30-11:15. 

Joka keskiviikko (28.3.- 30.5.) tarjolla on myös ilmainen Tanssitan Vauvaa liikuntahetki klo 10-12. Liikuntaryhmän ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista (45 min). Loppuajan voi käyttää esimerkiksi vauvaseurusteluun. Ryhmään voi osallistua, kun vauvasi on täyttänyt kolme kuukautta, mutta on vielä alle 1-vuotias. 

Tarvitset mukaasi jumppa-alustan ja kevyet vaatteet ja sisätossut. Osallistuminen on maksutonta eikä etukäteisilmoittautumista tarvita.

Ohjaajana toimii Henna Virtanen. Liikuntaryhmän järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri sekä Opintokeskus Sivis.

Suomen ensimmäinen kauppakeskuksessa sijaitseva ilmainen Pelitila viihdyttää perheen isompia. 24 tietokonetta ja 4 playstationia lukuisine peleineen takaa hauskoja hetkiä kaiken ikäisille. Saatavilla paikan päällä on ohjausta pelien ja e-sportin maailmaan. Pelihuone avoinna arkisin klo 14-20, lauantaina 10-19 ja sunnuntaina 11-18. Pelitilan löydät toisesta kerroksesta H&M:n vierestä.

Tervetuloa!