Lapsiperheille

Kauppakeskus Skanssin esteettömyys palvelee myös lapsiperheitä. Lastenvaunujen kanssa on helppo liikkua leveillä käytävillä ja useat hissit vievät kätevästi kerroksesta toiseen. Vaunuille on myös vaunuparkkeja 1. kerroksen leikkipaikan ja 2. kerroksen suuren lastenhoitohuoneen ulkopuolella.

Lastenhoitohuoneet

Jokaisen wc:n yhteydestä löytyy myös erillinen lastenhoitohuone. Lastenhoitohuoneita löytyy yhteensä 4 kappaletta; Ravintolamaailman alapuolella kellarikerroksesta, 1. kerroksen molemmista päädyistä sekä 2. kerroksesta Monitorin ja Intersportin väliseltä käytävältä.

2. kerroksen suuresta lastenhoitohuoneesta löytyy mukavia sohvia ja keinutuoli imettäjille, mikro, useita pesupisteitä, lasten ja aikuisten wc:t sekä leikkitilaa.

LASTENLEIKKIPAIKAT

Leikkipaikkoja Skanssista löytyy 4 kappaletta; 1. kerroksesta ravintolamaailman yhteydestä ja 2. kerroksesta molemmista päädyistä ja keskeltä Ascahin aukiolta.

Suurin leikkipaikkamme löytyy toisesta kerroksesta Kampaamo-myymälä Clipsin naapurista. Leikkipaikalta löytyy liukumäkiä ja vieterikeinuja sekä lisäksi mukavasti istuskelutilaa myös vanhemmille. Täällä järjestetään myös toimintaa kaikille avoimen perhekerhon muodossa viikoittain: maanantai-, tiistai- ja torstaiaamupäivisin. Katso lisätietoja Ajankohtaiset-osiosta.

1. kerroksen ravintolamaailman leikkipaikasta löytyy puuhaa perheen pienimmille 2. kerroksen Aschanin aukion Angry Birds leikkipaikalta löytyy mm. liukumäki ja vieterikeinu. Näiden lisäksi Tokmannin päädystä löytyy kiipeilyteline liukuineen.