Skanssi logo

För företag

Skanssi köpcentrum är hjärtat i det egna området. Skanssi är en viktig, gemensam plats för närområdets invånare och ett viktigt köpcentrum för förbipasserande. I Skanssis butiksutbud finns flera butiker som inte går att hitta någon annanstans i regionen. Skanssi, som är lättillgängligt, är en plats där det är trevligt att göra en ordentlig shoppingrunda – eller där det är lätt att dröja sig kvar i vardagens rusa. Vill du vara hos oss?

  • Muuttuneet liikennejärjestelyt kellariparkissa ajalla 3.6.-30.6.2024 ylläpitokorjauksien vuoksi. Noudatathan erityistä varovaisuutta ja pidät ajonopeuden matalana pysäköintialueilla liikkuessasi.

Som hyresgäst

Långtidshyresgäst

I Skanssi kan man göra affärer där folk redan finns. Mer än 70 000 kunder handlar i köpcentret i veckan och läget är utmärkt, längs motorvägen och lättillgängligt med kollektivtrafik. Var du intresserad?
Kontakta gärna: skanssivuokraus@cbre.com och fråga mer.

Kortsiktiga popup-butiker

Köpcentrum Skanssi erbjuder även möjlighet att hyra korttidsverksamhetslokaler. Du kan hyra lokalen efter dina behov under en helg, en vecka eller till och med för några månader. Kontakta minishoppi@cbre.com så hittar vi en lösning som fungerar för ditt företag.

Reklam i Skanssi

Köpcentrum Skanssi har mer än 70 000 kundbesök varje vecka. Annonsera hos oss, de kunderna är redan här!

CBRE Specialty Leasing team och Clear Channel erbjuder de bästa reklamplatserna i köpcentret Skanssi. Med kampanjer och digitala displayer kan du beröra målgrupper i deras egen mediemiljö. De uppmuntrar till shopping, aktiverar och påminner. Enligt forskning fattas cirka 80 % av köpbesluten på plats.

Kampanjplatser

Dra nytta av produktdemonstrationer, provningar och lanseringar för att få extra kraft till kampanjer. Skanssi har flera kampanjtjänster som passar olika profiler.

Förfrågningar och bokningar av kampanjplatser:

CBRE Finland Oy

minishoppi@cbre.com

Clear Channel Finland Oy
kampanjat@clearchannel.fi

Adshel-tavlor och digitala skärmar

Det finns flera digitala annonsskärmar i Skans korridorer som du kan använda för att på ett heltäckande sätt nå köpcentrets kunder.

Kampanjreservationer och förfrågningar Clear Channel Suomi Oy

kampanjat@clearchannel.fi

Skriv en kort beskrivning av kampanjen eller reklamkampanjen och önskat datum i meddelandet.