Skanssi logo
sinertävä taustaväri
Koristeellisia hexagoneja
koristeellisia hexagoneja

Yrityksille

Kauppakeskus Skanssi on oman alueensa sydän. Skanssi on tärkeä, yhteisöllinen paikka lähialueen asukkaille ja olennainen ostospaikka ohikulkeville. Skanssin liikevalikoimaan kuuluu useita liikkeitä, joita ei löydy muualta seudulla. Helposti saavutettava Skanssi on paikka, jossa on miellyttävää tehdä kunnon shoppailukierros – tai jossa on helppo piipahtaa arjen kiireessä. Haluatko olla osa Skanssia?

Vuokralaiseksi Skanssiin?

Pitkäaikainen vuokraus

Skanssissa pääset tekemään kauppaa siellä, missä ihmiset jo ovat. Kauppakeskuksessa asioi reilut 70 000 asiakasta viikossa ja sijainti on mitä mainioin valtaväylän varrella ja joukkoliikenteelläkin sujuvasti saavutettavissa. Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä: skanssivuokraus@cbre.com ja kysy lisää.  
 
Lyhytaikaiset pop-up -myymälät 

Kauppakeskus Skanssi tarjoaa myös mahdollisuuden lyhytaikaisten liiketilojen vuokraukseen. Tilan voit vuokrata tarpeidesi mukaan viikonlopuksi, viikoksi tai vaikka muuutaman kuukauden ajaksi. Ole yhteydessä minishoppi@cbre.com ja löydetään juuri sinun yrityksellesi toimiva ratkaisu. 

Mainostaminen Skanssissa

Kauppakeskus Skanssissa on viikottain reilut 70 000 asiakaskäyntiä. Mainosta meillä, täällä ne asiakkaat jo ovat! 
 
CBRE Specialty Leasing team ja Clear Channel tarjoavat parhaat mainospaikat kauppakeskus Skanssissa. Promootioilla ja digitaalisilla näytöillä saat kosketuksen kohderyhmiin heidän omassa mediaympäristössään.  Ne rohkaisevat ostosten tekemiseen, aktivoivat ja muistuttavat. Tutkimusten mukaan noin 80 % ostopäätöksistä tehdään vasta paikan päällä.  
 
Promootiopaikat 
 
Hyödynnä tuote-esittelyitä, maistatuksia ja lanseerauksia saadaksesi lisätehoa kampanjoihin. Skanssissa on useita erilaisiin profiileihin sopivia promootiopaikkoja. 

Promootiopaikkojen kyselyt ja varaukset :

CBRE Finland Oy 
minishoppi@cbre.com 
 
Clear Channel Suomi Oy 
campaigns@clearchannel.fi 
 

Adshel-taulut ja diginäytöt 
 
Skanssin käytävillä on useita digitaalisia mainosnäyttöjä, joilla tavoitat kattavasti kauppakeskuksen asiakkaat. 

Kampanjavaraukset ja tiedustelut Clear Channel Suomi Oy 

campaigns@clearchannel.fi 

Kirjoita viestiin lyhyt kuvaus promootiosta tai mainoskampanjasta sekä toivottu ajankohta.