Skanssi logo

Emmy

Second hand marknadsplats för märkeskläder och accessoarer.

Emmy - alltid något gott i din garderob

Emmy är Finlands största marknadsplats för begagnade märkeskläder, skor och accessoarer för dam, herr och barn. Det finns cirka 90 000 handkontrollerade kvalitetsprodukter i utbudet och vi lägger till tusentals härliga nya produkter varje vecka. Emmys hjärta slår för högkvalitativa kläder, inspirerande fynd, lättstädade garderober och minskade utsläpp. Som Emmy-säljare kan du även göra nytta och skänka de osålda kläderna efter 6 månaders försäljningsperiod till välgörande ändamål, t.ex. För Hope ry och Vailla Vakinaina Asuntoa ry med hjälp av Emmy.

Emmy vill uppmuntra alla att konsumera mer ansvarsfullt, eftersom varje klädesplagg som används igen sparar koldioxid och rent vatten. Emmy är det enklaste och mest miljövänliga sättet att njuta av högkvalitativt mode på ett ansvarsfullt sätt.

Genom Emmy kan du enkelt få onödiga märkeskläder, skor, väskor och accessoarer i bra skick till försäljning och bra cirkulation. Allt du behöver göra är att fylla i säljformuläret bekvämt online, packa intakta och rena kläder och accessoarer och leverera ditt paket i samband med andra transaktioner till Emmys försäljningsbox som även finns i Skanssi, där de hämtas av Emmy - lätt, eller hur? Emmy sorterar, priser, fotograferar, lagrar och säljer dina produkter åt dig och du kan koppla av medan du övervakar försäljningen av dina produkter från din egen säljarsida. Du kan välja om du vill ta dina försäljningsintäkter som kontanter direkt till ditt konto eller till Emmys eller vår partners presentkort med upp till +15 % extra förmån.

Kundtjänst, vardagar 09.00-15.00 +358 50 467 8628 info@emmy.fi

Öppettider
Må-Fr 0915
Info

Kundservice tel. 050 467 8628 vardagar kl. 9-15

Grundkarta