Skanssi logo

Skanssin Suutari

Skomakartjänster för accessoarer och skor samt nyckeltjänster sakkunnigt.

Välkommen till Skanssi Suutari, experten inom hem- och bilsnyckeltjänster! Vi är ett respekterat skomakeriföretag specialiserat på tillverkning och reparation av nycklar. Vi erbjuder högkvalitativa skomakartjänster såsom skoreparation, väskreparation, läderarbete och mycket mer. Men vet du vad som gör oss unika? Vår specialiserade expertis täcker även biltjänster för fjärrnycklar!

Vi har ett utbildat och kunnigt team som kan tillverka och reparera olika typer av nycklar, inklusive fjärrnycklar för bilar. Oavsett om det handlar om att tappa en nyckel, bryta en eller behöva extra nycklar för familjemedlemmar, kan vi hjälpa dig. Vi använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att nycklarna tillverkas noggrant och fungerar sömlöst i din bil.

Vi har också ett brett utbud av nycklar för olika bilmärken och modeller. Oavsett om din bil är gammal eller ny, kan vi hjälpa dig att tillverka eller reparera en nyckel snabbt och professionellt. Vi kan också erbjuda tjänster som nyckelkodning och programmering för att säkerställa att nycklarna fungerar perfekt i din bil.

På Skanssi Suutari prioriterar vi kundnöjdhet och högkvalitativ service. Som vår kund får du expertrådgivning om nyckeltillverkning och reparation relaterade frågor. Vi erbjuder också rimliga priser och snabba leveranstider för att kunna betjäna dig på bästa möjliga sätt. Så om du behöver skoreparation, läderarbete eller tillverkning eller reparation av fjärrnycklar till bil, är Skanssi Suutari det rätta valet. Besök vår butik och låt oss hjälpa dig med dina nyckelbehov!

Öppettider
Må-Fr 0921
 0919
 1019
Butikens kontaktinformation

Grundkarta