Skanssi logo
Suutari korjaa nahkakenkää

Skanssin Suutari

Suutaripalvelut asusteille ja kengille sekä avainpalvelut asiantuntevasti.

Tervetuloa Skanssin Suutariin, kodin ja auton avainten asiantuntijaan! Olemme arvostettu suutariyritys, joka on erikoistunut avainten valmistamiseen ja korjaamiseen. Tarjoamme laadukkaita suutaripalveluita, kuten kenkien korjausta, laukkujen korjausta, nahkatöitä ja paljon muuta. Mutta tiedätkö mikä tekee meistä erityisen? Meidän erikoisosaamisemme kattaa myös auton kaukolukitusavaimet!

Meillä on koulutettu ja ammattitaitoinen tiimi, joka pystyy valmistamaan ja korjaamaan erilaisia avaimia, mukaan lukien auton kaukolukitusavaimet. Oli kyseessä sitten avaimen kadottaminen, rikkoutuminen tai tarve saada ylimääräisiä avaimia perheenjäsenille, voimme auttaa sinua. Käytämme uusinta teknologiaa ja laitteita varmistaaksemme, että avaimet valmistetaan tarkasti ja toimivat moitteettomasti autossasi.

Meillä on myös laaja valikoima avaimia eri automerkkeihin ja -malleihin. Riippumatta siitä, onko autosi vanha tai uusi, voimme auttaa sinua valmistamaan tai korjaamaan avaimen nopeasti ja ammattitaitoisesti. Voimme myös tarjota palveluita, kuten avaimen koodauksen ja ohjelmoinnin, jotta varmistamme, että avaimet toimivat täydellisesti autossasi.

Skanssin suutarissa panostamme asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaaseen palveluun. Asiakkaanamme saat asiantuntevaa neuvontaa avainten valmistamiseen ja korjaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Meillä on myös kohtuulliset hinnat ja nopeat toimitusajat, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Joten jos tarvitset kenkien korjausta, nahkatöitä tai auton kaukolukitusavaimen valmistusta tai korjausta, Skanssin Suutari on oikea valinta. Tule käymään liikkeessämme, ja anna meidän auttaa sinua avaintarpeissasi!

Aukioloajat
Ma-Pe 0921
La 0919
Su 1019
Liikkeen yhteystiedot

Pohjakartta