Ajankohtaista

AutoSaloon Skanssissa 14.7.

Autosaloon-tapahtuma Skanssissa 14.7.

Autotapahtuma Turku Autosaloon & Drifttime järjestetään lauantaina 14.7. klo 12–18 Skanssin Itäparkissa. Tule katsomaan huikeita jenkkiautoja ja taidokasta driftausta!

Citymarketin katolla ajetaan sivuluisua kelloa vastaan ja katetuista tiloista löytyy myös ajoneuvonäyttely, jonka jatkeena on harrasteparkki! Katso tarkemmat tiedot Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/383729175339825/

Poliisin Pop-up Skanssissa

Poliisin pop-up Skanssissa!

Poliisin pop-up-palvelupiste löytyy Skanssista Monitorin yhteydestä vuoden loppuun asti! Palvelupisteessä on tarjolla lupapalveluita ja voit hakea sieltä esimerkiksi uutta passia tai henkilökorttia. Paikalla on myös poliisin edustajia, joiden kanssa voit käydä keskustelemassa ajankohtaisista aiheista. Naapurista löytyy myös Tunnin Kuva, josta saa kätevästi passikuvat samalla kerralla. Monitorin löydät kauppakeskuksen 2.kerroksesta Itäpäädystä.

Finlayson pop-up avautuu

Finlayson tulee Skanssiin!

Finlaysonin pop-up myymälä on avattu Skanssiin. Liikkeen löydät Länsipäädystä, Stadiumin vierestä ensimmäisestä kerroksesta. Skanssin pop-up-myymälässä on laaja valikoima kauden parhaita tuotteita mutta myös edullisia poistoeriä – kannattaa tulla tekemään hyviä löytöjä. Pop-up on auki elokuun loppuun asti. Tervetuloa ostoksille!

Perhekerhot kesätauolla

Seurakunnan ja Turun kaupungin järjestämät perhekerhot jäivät kesätauolle 31.5. alkaen. Eli aiemmasta poiketen kerhotoimintaa ei järjestetä Skanssissa kesällä. Kerhot jatkuvat taas syyskauden alkaessa.

Pelitila uudessa osoitteessa!

Skanssin suosittu Pelitila löytyy nyt 2. kerroksen vanhasta leikkitilasta (Intersportin päädyssä, Clipsin vieressä) ja uusi hienompi leikkitila Lasten Olohuone puolestaan avattiin Stadiumin viereen 2. kerrokseen. Tervetuloa pelaamaan omilla Steam- tai Blizzzard-tunnuksillasi yksin, kaverin, perheen tai vaikka oman pelitiimin voimin!

Tunnin kuva avattu Skanssissa

Tunnin kuvasta saat digikuvat mukaasi heti tai tunnissa.

Meiltä viralliset passikuvat heti mukaan – sekä laadukkaat passikuvat vauvoista ja lapsista. Lisäksi vapaamuotoiset henkilökuvat, CV-kuvat, viisumikuvat, Venäjän passikuvat sekä USA:n ja Intian viisumikuvat. Tunnin kuvasta saat myös canvas-taulut, julistekuvat sekä sisustuskuvat.

Tervetuloa Tunnin Kuvaan!

Punkkibussi skanssissa
Kesä lähestyy! Ostosreissulla saat kätevästi myös rokotukset kuntoon.
 
Punkkibussi vierailee etupihallamme 14.4. alkaen joka toinen lauantai 9.6. asti.
 
Punkkibussi Skanssissa
26.5.
9.6.

Katso tarkemmat tiedot:

saaristolaakarit.fi
Hehku avajaiset

Skanssissa avautunut Hehku on osa uutta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppaketjua, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja tuotteita saman katon alta.

Lue lisää
It's pure avajaiset

Puhdasta ja reilua ruokaa It’s Puresta

Huhtikuussa avattu uusi It’s Pure -myymälä houkuttelee Skanssin kävijöitä maukkaiden ja puhtaiden välipalaherkkujen äärelle!

It’s Puren periaatteita ovat puhdas ja reilu ruoka, vähemmän pakkausmateriaalijätettä ja enemmän vastuullisesti ja ekologisesti tuotettuja tuotteita.

Astu sisään It’s Puren maailmaan ja ihastu! Löydät liikkeen Skanssin keskusaukiolta.

Luckiefuns avaa Skanssissa

Oletko valmis herkuttelemaan aasialaisilla mauilla? Huikeasta sushi-buffetistaan tunnettu, odotettu Luckiefun´s Restaurant on avannut ovensa Skanssissa!