Ajankohtaista

EAT-ravintolamaailman avajaiset

SKANSSIN RAVINTOLAMAAILMA UUDISTUU!

Tule tutustumaan raikkaaseen ja viihtyisään kulinaristin kehtoon, jossa monipuoliset ja herkulliset ravintolat ja kahvilat palvelevat janon ja nälän yllättäessä kesken ostoshetken. EAT Skanssin avajaisia juhlitaan lauantaina 26.1. ja luvassa on maistatuksia, vierailijoita, kilpailuja ja paljon muuta!

Lue lisää
Burger King

New KING in town! BURGER KING avaa uuden ravintolan kauppakeskus Skanssiin

Jo 5 vuotta Suomessa toiminut BURGER KING avaa uuden ravintolan kauppakeskus Skanssiin tänä vuonna. ”Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että uusi BURGER KING aukeaa Skanssiin ensi kesän 2019 aikana. Skanssi on tärkeä osa laajentumissuunnitelmiamme” sanoo BURGER KINGin ketjujohtaja Tomi Söderström.

Lue lisää
ATLAS

ATLAS Fitness Shop

Uusi laadukkaisiin lisäravinteisiin erikoistunut liike ATLAS Fitness Shop on avautunut Kauppakeskus Skanssiin! Nyt avajaistarjouksena kaikki tuotteet -20% ja gainerit -10%. Tarkouset voimassa su 6.1. asti tai niin kauan, kuin tuotteita riittää. Tervetuloa! Palvelemme toisessa kerroksessa Intersportia vastapäätä.

Lue lisää
Finlayson pop-up ajankohtainen

Finlayson pop-up Skanssissa

Yksi maamme vanhimmista yrityksistä, 1820 perustettu tekstiilituottaja Finlayson on avannut pop-up-liikkeen Skanssiin. 2018 renesanssiaan elävä Finlayson juhlistaa perinteikästä historiaansa rohkeilla ja ennakkoluulottomilla tuotteilla, joilla halutaan kehittää lähes 200-vuotiasta brändiä jälleen kohti uutta vuosikymmentä.  Tule ihastumaan kodintekstiilivalikoimaan ensimmäiseen kerrokseemme!

Espresso House logo

KUPPI KUUMAA? −ESPRESSO HOUSESSA ON, MISTÄ VALITA!

Ruotsalainen kahvilaketju Espresso House on rantautunut Skanssiin. Intohimoinen kahvinvalmistaja inspiroituu italialaisesta kahvilakulttuurista sekä amerikkalaisesta kahviperinteestä ja haluaa tuoda laadukkaat nautintonsa kaikkien saataville. Tervetuloa kylään! 

Kauppakeskuskävelyt jatkuvat syksyllä

Kauppakeskuskävelyt jatkuvat myös keväällä!

Laita tossua toisen eteen säässä kuin säässä – missäs muualla kuin Skanssissa! Kauppakeskuskävelyt jatkuvat 7.12. saakka ja alkavat uudelleen tammikuussa. Aika on 9.30–10.30, kokoontuminen kauppakeskuksen neuvotteluhuoneen edessä 2. kerroksessa, KappAhlin liikkeen vieressä.

Lue lisää
H&M kodinsisustus

Kauppakeskus Skanssin H&M-myymälä laajentaa valikoimaansa kodintuotteilla ja muotiuutuuksilla. Perjantaista 5.10. alkaen myymälässä on tuttujen mallistojen lisäksi saatavilla H&M Home -kodinsisustuskonsepti sekä Divided-nuortenvaatekonsepti.

Lue lisää
Lapsiperheiden palvelut

Skanssista löytyvät nyt lapsiperheiden palvelut helposti yhden katon alta. Perhekeskuksesta saat neuvoja, apua ja vertaistukea kätevästi ilman soittoaikoja tai lähetteitä. Yhteistyössä mukana Yhteispalvelu Monitori, KELA, kirjasto, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä sekä FÖLI.

Lue lisää
112 Geokaivoa satojen metrien syvyyteen

112 geokaivoa satojen metrien syvyyteen – kauppakeskus Skanssi tekee energiaremontin

Skanssin kauppakeskus siirtyy geoenergian käyttäjäksi ja pienentää näin merkittävästi kiinteistönsä energiankäytön hiilijalanjälkeä. Kauppakeskuksesta tulee lähes energiaomavarainen. Toteutuksesta vastaa energiayhtiö Adven.

Lue lisää

Skanssissa on nyt kaksi Otto-automaattia, toisessa voi tehdä myös talletuksia

Skanssista löytyy nyt kaksi Otto-pankkiautomaattia. Automaatit löytyvät parkkihallin itä- ja länsipäätyjen liukutasojen sisääntulojen läheisyydestä. Itäpäädyn automaatissa voi myös tehdä talletuksia seteleillä. Käteistä voi nostaa ostosten yhteydessä myös ainakin K-Citymarketista ja Tokmannilta.