Ajankohtaista

Skanssiaiset 26.9. - 30.9.18

Skanssiaiset ovat pian taas täällä! Tarjoustanssiaisia vietetään Skanssissa ensi keskiviikosta sunnuntaihin 26.9.–30.9.2018. Lue mehevimmät tarjoukset jo nyt Skanssiaiset-kuvastosta: https://bit.ly/2NT0RUa

Tule ja tee löytöjä, Skanssi tuo tarjoukset kaupunkiin!

Skappelin avajaiset 15.9.

Turun ja Kaarinan seurakuntien yhteinen, lapsiperheille suunnattu tila kauppakeskus Skanssissa avataan juhlallisesti lauantaina 15.9.2018 klo 11-16.

Katso tarkemmat tiedot sekä syksyn ohjelma.

 

Lue lisää
Puhutaan erosta

Puhutaan erosta -keskustelutilaisuudet Skanssissa

Viikolla 36 alkavat 6 viikkoa kestävät Puhutaan erosta -keskustelutilaisuudet Skanssin Yhteispalvelu Monitorissa.

Skanssin Pop-Up Kirppis

Seuraava pop up kirppis Skanssissa sunnuntaina 7.10. Paikkana on Tokmannin viereinen liiketila 2. kerroksessa, kuten aiemmin keväällä. Kirpputori avoinna klo 11–14, myyjät paikalle klo 10 alkaen. Tervetuloa!  

Lue lisää

Taidenäyttely "ihmisyyden äärellä"

Jani Heikkilän taidenäyttely "Ihmisyyden äärellä" esillä kauppakeskus Skanssin 2. kerroksessa Polarn O.Pyretin naapurissa. Tervetuloa katsomaan!

Liikenteen mikromuovit -paneeli 15.9.2018

Tule Skanssiin kuuntelemaan keskustelua liikenteen ja mikromuovien aiheuttamasta kuormituksesta ja siitä, miten pystyt omalla ajotavallasi vaikuttamaan asiaan. Keskustelutilaisuus lauantaina 15.9.2018 klo 12–16, paneelikeskustelu klo 14–15. Näytteilleasettajat 1. kerroksen keskusaukiolla, paneelikeskustelu 2 kerroksen Achanin aukiolla.

Lue lisää
Kauppakeskuskävelyt jatkuvat syksyllä

Kauppakeskuskävelyt jatkuvat syksyllä!

Laita tossua toisen eteen säässä kuin säässä – missäs muualla kuin Skanssissa! Kauppakeskuskävelyt jatkuvat taas perjantaisin alkaen 14.9. ja jatkuvat 7.12. saakka. Aika on 9.30–10.30, kokoontuminen kauppakeskuksen neuvotteluhuoneen edessä 2. kerroksessa, KappAhlin liikkeen vieressä.

Lue lisää
Elokuvapäivä 8.9.2018

Elokuvapäivä 8.9.

Lauantaina 8.9. Skanssissa vietetään elokuvapäivää! Ohjelmistossa on kaikki kolme kotimaista Saara Cantellin ohjaamaa Onneli ja Anneli -elokuvaa.  

Onneli ja Anneli (2014)
Onnelin ja Annelin talvi (2015)
Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen (2017)    

Tervetuloa nauttimaan kansainvälisesti palkituista lastenleffoista vaikka koko perheen voimin. Esitykset kello 11, 13 ja 15. Vapaa pääsy!

Esitykset Tokmanin vieressä, 2.krs. Onnelin ja Annelin puutarhamaisessa elokuvasalissa - tule ja ylläty. Nähtävillä myös kesällä kuvatun, uusimman Onneli ja Annelin aitoa elokuvarekvisiittaa. Elokuvasalissa on myös maksuton lapsiparkki klo 10–17.

112 Geokaivoa satojen metrien syvyyteen

112 geokaivoa satojen metrien syvyyteen – kauppakeskus Skanssi tekee energiaremontin

Skanssin kauppakeskus siirtyy geoenergian käyttäjäksi ja pienentää näin merkittävästi kiinteistönsä energiankäytön hiilijalanjälkeä. Kauppakeskuksesta tulee lähes energiaomavarainen. Toteutuksesta vastaa energiayhtiö Adven.

Lue lisää

Skanssissa on nyt kaksi Otto-automaattia, toisessa voi tehdä myös talletuksia

Skanssista löytyy nyt kaksi Otto-pankkiautomaattia. Automaatit löytyvät parkkihallin itä- ja länsipäätyjen liukutasojen sisääntulojen läheisyydestä. Itäpäädyn automaatissa voi myös tehdä talletuksia seteleillä. Käteistä voi nostaa ostosten yhteydessä myös ainakin K-Citymarketista ja Tokmannilta.