Ajankohtaista

Punkkibussi skanssissa
Kesä lähestyy! Ostosreissulla saat kätevästi myös rokotukset kuntoon.
 
Punkkibussi vierailee etupihallamme 14.4. alkaen joka toinen lauantai 9.6. asti.
 
Punkkibussi Skanssissa
26.5.
9.6.

Katso tarkemmat tiedot:

saaristolaakarit.fi
Roskien lajittelun SM-kisat

Oletko sinä roskien lajittelun Suomen mestari? Vantaan Energia järjestää Skanssissa torstaina 24.5. klo 14–18 Roskien lajittelun SM-kisojen osakilpailun. Tule paikalle ja osallistu kisaan, jonka pääpalkintona on matka Singaporeen!

Lue lisää
OpaMuurikka Pop-Up

TERVEHDYS TURKU!

Opa, Muurikka ja Pisla avaavat jälleen Pop Up -myymälän kauppakeskus Skanssiin. Ovet avataan perjantaina 4.5.2018 klo 10, ja myymälä on tuttuun tapaan täynnä huikeita tarjouksia! Opa paistinpannuja alk. 10€, Muurikka paistoastioita -20%, Pisla pimentäviä rullakaihtimia -10%...

Avajaistarjoukset ovat voimassa 3.6.2018 asti vain Skanssin Pop Up -myymälässä. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Hehku avajaiset

Skanssissa avautunut Hehku on osa uutta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppaketjua, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja tuotteita saman katon alta.

Lue lisää
It's pure avajaiset

Puhdasta ja reilua ruokaa It’s Puresta

Huhtikuussa avattu uusi It’s Pure -myymälä houkuttelee Skanssin kävijöitä maukkaiden ja puhtaiden välipalaherkkujen äärelle!

It’s Puren periaatteita ovat puhdas ja reilu ruoka, vähemmän pakkausmateriaalijätettä ja enemmän vastuullisesti ja ekologisesti tuotettuja tuotteita.

Astu sisään It’s Puren maailmaan ja ihastu! Löydät liikkeen Skanssin keskusaukiolta.

Luckiefuns avaa Skanssissa

Oletko valmis herkuttelemaan aasialaisilla mauilla? Huikeasta sushi-buffetistaan tunnettu, odotettu Luckiefun´s Restaurant on avannut ovensa Skanssissa!

Tanssitan Vauvaa Skanssissa

Tervetuloa liikkumaan mukavasti ja pehmeästi musiikin tahdissa yhdessä vauvasi kanssa. Tanssitan Vauvaa -liikuntaryhmä kokoontuu Skanssin 2. kerroksen leikkitilassa keskiviikkoisin 28.3.–30.5.2018 klo 10–12. Osallistuminen on maksutonta eikä etukäteisilmoittautumista tarvita.

Lue lisää
Pelitila Skanssiin!

Skanssiin on avattu Suomen ensimmäinen kauppakeskuksen yhteydessä oleva kaikille avoin ja maksuton pelaamiseen tarkoitettu tila perjantaina 2.3.! Pelitilassa voi pelata omilla Steam- tai Blizzzard-tunnuksilla mm. seuraavia pelejä: Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends sekä Minecraft.

Löydät Pelitilan kauppakeskus Skanssin 2. kerroksesta, Tokmannin päädystä, entisistä Espritin tiloista. Tervetuloa!

Tervetuloa Splizzeriaan!

Sano hyvästit annoskateudelle ja marssi Skanssiin avattuun Splizzeriaan. Tervetuloa herkuttelemaan pizzoilla ja salaateilla – tai miksei molemmilla!

Tervetuloa kauppakeskuskävelylle

Tule liikkumaan esteettömästi, ohjatusti, mukavassa seurassa ja varmasti sateelta turvassa Kauppakeskus Skanssissa perjantaisin klo 9.30–10.30. Kävelyt sopivat erityisesti senioreille. Myös apuvälineen käyttäjät voivat osallistua.

Lue lisää