Ajankohtaista

Korjaus

Hupsista! Skanssiaiskuvastoon oli pujahtanut virhe koskien Jesper Juniorin tarjousta: Motions-sadehousun normaalihinnaksi oli kirjattu 59,90–109,90 €, kun sen pitäisi olla 19,95 €. Tässä vielä tarjous korjattuna!

Tanssitan Vauvaa Skanssissa

Tervetuloa liikkumaan mukavasti ja pehmeästi musiikin tahdissa yhdessä vauvasi kanssa. Tanssitan Vauvaa -liikuntaryhmä kokoontuu Skanssin 2. kerroksen leikkitilassa keskiviikkoisin 28.3.–30.5.2018 klo 10–12. Osallistuminen on maksutonta eikä etukäteisilmoittautumista tarvita.

Lue lisää
Pelitila Skanssiin!

Skanssiin on avattu Suomen ensimmäinen kauppakeskuksen yhteydessä oleva kaikille avoin ja maksuton pelaamiseen tarkoitettu tila perjantaina 2.3.! Pelitilassa voi pelata omilla Steam- tai Blizzzard-tunnuksilla mm. seuraavia pelejä: Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends sekä Minecraft.

Löydät Pelitilan kauppakeskus Skanssin 2. kerroksesta, Tokmannin päädystä, entisistä Espritin tiloista. Tervetuloa!

Tervetuloa Splizzeriaan!

Sano hyvästit annoskateudelle ja marssi Skanssiin avattuun Splizzeriaan. Tervetuloa herkuttelemaan pizzoilla ja salaateilla – tai miksei molemmilla!

Tervetuloa kauppakeskuskävelylle

Tule liikkumaan esteettömästi, ohjatusti, mukavassa seurassa ja varmasti sateelta turvassa Kauppakeskus Skanssissa perjantaisin klo 9.30–10.30. Kävelyt sopivat erityisesti senioreille. Myös apuvälineen käyttäjät voivat osallistua.

Lue lisää
Toimintaa perheen pienimmille Skanssissa

Skanssin 2. kerroksen leikkitilassa järjestetään avointa ja ohjattua toimintaa perheen pienimmille yhdessä aikuisen kanssa ma, ti ja to klo 9.30–11.15. Tule mukaan leikkimään, laulamaan, askartelemaan sekä kohtaamaan muita lapsia ja aikuisia!

Lue lisää
Pannukakkutalo on avannut Skanssissa

Pannukakkutalo on avannut ovensa Skanssissa – tervetuloa herkuttelemaan suolaisilla ja makeilla pannukakuilla! Löydät Pannukakkutalon Skanssin Ravintolamaailmasta.

Syömään Skanssiin

Lähtisitkö lounaalle, kutittaako kahvihammasta vai haluatko herkutella? Skanssista löytyy vaihtoehto jokaiseen nälkään!

Lue lisää