Ajankohtaista

Carstation_pesu

Aja Skanssin aina ilmaiseen lämpimään parkkihalliin!

Aja autosi sulattelemaan Skanssin kellariparkkiin. Sieltä löydät myös CarStationin, jonka palveluihin kuuluu mm. autopesut ja vahaukset, tuulilasin korjaukset ja vaihdot, sekä monenlaiset rengastyöt. Lue lisää Skanssin Facebookista tai Instagramista.

Puhtaalla ja sulaneella autolla on kiva ajaa!

Manschett_neule

Voita merinovillaneule

Skanssin somessa on arvonta, jossa voit voittaa Manschettin valikoimasta upean merinovillaneuleen. Osallistu kisaan Skanssin Facebookissa tai Instagramissa tammikuun loppuun mennessä.

Onnea arvontaan!

AHK_lahjoitus

Yhdessä keräsimme yli 7000€:n potin hyväntekeväisyyteen!

Joulukuussa kampanjoimme Anna hyvän kiertää -teemalla yhdessä Michael Monroen ja HC TPS:n kanssa. Joulukuun jokainen asiakaskäynti Skanssissa kerrytti pottia Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:lle ja Sykerölle. Myös asiakkaamme saivat osallistua keräykseen Skanssissa olleiden ohjeistusten mukaisesti.

Yhdessä saimme kerättyä yli 7000€:n potin, joka lahjoitettiin Dewin ja Sykerön edustajille. Lisäksi Skanssin Tokmanni lahjoitti Sykerölle suuren määrän leluja sekä Musti ja Mirri Dewille kissanruokaa.⁣ ⁣

Kiitos, kun annoitte hyvän kiertää! ❤️⁣

Mike

Annetaan yhä hyvän kiertää!

Vielä ehdit kasvattaa Skanssin "Anna hyvän kiertää”-kampanjan hyväntekeväisyyspottia. Riittää, että tulet Skanssiin ja summa kasvaa! Voit osallistua hyväntekeväisyyteen myös itse, klikkaa auki ja löydät lahjoitusohjeet.

Skanssi kampanjoi yhdessä tuttujen turkulaisten tähtien Michael Monroen ja Lauri Korpikosken luotsaaman HC TPS:n kanssa, joiden valitsemat hyväntekeväisyyskohteet ovat Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry ja Sykerö. Jokainen asiakaskäynti joulukuussa Skanssissa kerryttää pottia, jonka Skanssi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen – mitä useammin asiakkaat käyvät Skanssissa, sitä enemmän lahjoituspotti kasvaa.

Lue lisää
Grand Lux

GrandLux Living on avautunut

Löydät jouluun ihanasti kimmeltäviä sisustus- ja lahjaideoita juuri avautuneesta GrandLux Living -myymälästä!

GrandLux Living myy kristallia, kynttilöitä, huonetuoksuja ja muita sisustustuotteita. Tunnelmallinen liike sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa The Body Shopin naapurissa.

 

Noutopisteet

OSTOKSET SKANSSISSA ONNISTUVAT MYÖS PIKAISELLA KÄYNNILLÄ

Skanssissa parkkihalleissa on käytössä kolme noutopistettä, joihin voi pyytää liikkeen toimittamaan ennakkoon tilatut tuotteet. Näin ostokset voi halutessaan noutaa myös turvallisesti autosta nousematta! Ota yhteyttä liikkeeseen, tiedustele mahdollisuutta ja sovi noudosta. Liikkeiden yhteystiedot löydät www.skanssi.fi/liikkeet.
K-Citymarketin verkkokaupasta voit tilata ostokset ja noutaa ne KCM-noutopisteeltä.

 

Lue lisää
Käsidesiautomaatti

MITEN SKANSSISSA ON HUOMIOITU ASIAKKAIDEN TURVALLISUUS?

Poikkeuksellisen ajan jatkuessa kiinnitämme yhä erityistä huomiota turvallisuuteen. Julkisia tilojamme siivotaan yhä tehostetusti, huomioiden erityisesti kosketuspinnat. EAT Skanssin asiakaspaikkoja on harvennettu ohjeistuksien mukaisesti ja pintoja puhdistetaan jatkuvasti, jotta ravintola-alueella on turvallista ruokailla. Sisäänkäynneillemme on asennettu entistä suuremmat ja varmemmat käsidesiautomaatit. Käytä käsidesiä mennen tullen tai pese käsiäsi WC-tiloissamme, jotta pysyisimme terveinä.

Lue lisää
tiedote_27.11.

Leikkipaikat ja perhehuone ovat toistaiseksi pois käytöstä

Sosiaali- ja terveysministeriö on antanut uusia ohjeita ja suosituksia epidemian leviämisen estämiseksi leviämisvaiheen uhassa oleviin maakuntiin.

Ministeriöin suosituksen myötä kauppakeskuksen leikkipaikat ja perhehuone ovat nyt toistaiseksi suljettu pois käytöstä. 

Anna hyvän kiertää

Skanssi antaa hyvän kiertää!

Tänä jouluna kauppakeskus Skanssi tekee hyvää tukemalla useita paikallisia järjestöjä ja yhdistyksiä monin eri tavoin ”Anna hyvän kiertää”-kampanjallaan.

Skanssi kampanjoi yhdessä tuttujen turkulaisten tähtien Michael Monroen ja Lauri Korpikosken luotsaaman HC TPS:n kanssa, joiden valitsemat hyväntekeväisyyskohteet ovat Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry ja Sykerö. Jokainen asiakaskäynti joulukuussa Skanssissa kerryttää pottia, jonka Skanssi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen – mitä useammin asiakkaat käyvät Skanssissa, sitä enemmän lahjoituspotti kasvaa.

Klikkaa juttu auki ja lue lisää!

Lue lisää
Elixia

Skanssissa voi nyt treenata Elixiassa!

Liiketoimintakaupan myötä Ole.fit on nyt Elixia. Tervetuloa Skanssiin!

 

Lue lisää