Ajankohtaista

Kävelyt2021

Skanssin kauppakeskuskävelyt jatkuvat jälleen!

Skanssissa voi kävellä säässä kuin säässä – sisätiloissa ei sadekaan haittaa!

Kauppakeskuskävelyt ovat perjantaisin 10.9.2021 alkaen ja ne jatkuvat aina 27.5. 2022 saakka. Kävelyt ovat tuttuun tapaan klo 9.30–10.30, kokoontuminen 1. kerroksessa, Pelaamon naapurissa. Ryhmää ohjaa Sirpa Rönkkönen.

Lue lisää
mehiläispesät

Skanssin mehiläiset saivat taidepesät

Kauppakeskus Skanssilla on neljä mehiläisyhdyskuntaa, joita on hoitanut kauppakeskuksen mehiläishoitaja Panu Kuusikko jo vuodesta 2014. Mehiläisten merkitys maailman ruuantuotannolle  on merkittävä ja kauppakeskus Skanssi haluaa osaltaan olla tukemassa luonnon monimuotoisuutta. Skanssin mehiläiset tuottavat vuosittain jopa 100kg hunajaa.

Tänä kesänä Skanssin mehiläiset saavat uusitut pesälaatikot, jotka tehtiin yhteistyössä Virtasen Maalitehtaan ja Turun Sunnuntaimaalarien kanssa. Pelkän maalaamisen sijaan halusimme luoda niistä tilataidetta ja annoimme Turun Sunnuntaimaalareille vapaat kädet toteuttaa pesät valituilla väreillä. Meillä on nyt uudet, upeat pesät taas vuosiksi eteenpäin.

Mehiläispesät ovat asennettuina paikoilleen ja ne ovat nähtävissä itäisen päädyn P4-ulkotasanteella (Mustin ja Mirrin vierestä hisseillä P4-kerrokseen). 

Lue lisää
Citymarket_tapaskuva2

SKANSSI LIVE - kootaan tapas-lautanen

🧀 Rakastatko juustoja? Skanssi Livessä pääset kokoamaan herkullisen juusto/tapas-lautasen kotoa käsin mediapersoona Laura Satamon ja K-Citymarketin johdolla.

Live on maksuton ja nähtävillä Skanssin Youtubessa.

Tapas-lautanen on oivallinen eväs keväiselle vappupiknikille tai äitienpäivän tarjoiluksi. Osta tarvikkeet Skanssin K-Citymarketista, katso video ja opit tekemään upeat tarjottavat!

Skanssi_kennossa

Haluaisitko työskennellä Skanssissa?

Liikkeemme tarjoavat monenlaisia työtehtäviä ja vapaista työpaikoista ilmoitamme LinkedIn-sivullamme. Ota sivu seurantaan ja löydä sinulle sopiva paikka Skanssista!

Klikkaa sivulle yläreunan vihreästä in-ikonista.

Skanssli_live_flör

Skanssi Live - Kranssipaja

Osallistu kranssipajaan kotoa käsin mediapersoona Laura Satamon ja Flörin Alexandran johdolla. Pajassa sommitellaan upea kuivakukkakranssi. Tarvitset tarvikkeita, jotka voit ostaa Skanssin Flöristä. Voit valita kahdesta tyylistä: Scandinavian tai Bohemian.

Tarvikepaketti sisältää:
🌸 Kuivakukkia
🌸 Bambuisen kranssipohjan
🌸 Puolalankaa

Tarvikepaketin hinta on 25,90€.

Live on maksuton ja näkyy Skanssin Youtubessa. Tule mukaan ja opit tekemään upean kuivakukkasomisteen kotiin!

Lue lisää
Skanssi_live_elixia

Vetreydy Skanssi Liven Yoga Flow -hetkellä

Skanssi Livessä Elixian Jenni ohjaa meille 20 minuutin joogahetken, joka on näyte Elixian Yoga Flow-tunnista. Kaikkiin Elixian jäsenyksiin kuuluu myös Online Training-palvelut, joita voi hyödyntää kotona treenaamiseen. Klikkaa Skanssin Youtubeen.

Skanssi Live on usean streamauksen sarja, jossa yhteistyössä liikkeidemme ja mediapersoona Laura Satamon kanssa mahdollistetamme kivaa tekemistä koteihin mm. askartelun, jumpan ja arjen vinkkien muodossa.

foodora

Tilaa Skanssista ruokaa kotiin Foodoralla

Foodora on aloittanut ruokakuljetukset koteihin myös Skanssista. Tilaa nyt ravintoloistamme lempiherkut kotiin toimitettuina!

Lisää ravintoloita on tulossa palveluun. Näistä Skanssin ravintoloista voit tilata ruuat kotiin Foodoralla.

AHK_lahjoitus

Yhdessä keräsimme yli 7000€:n potin hyväntekeväisyyteen!

Joulukuussa kampanjoimme Anna hyvän kiertää -teemalla yhdessä Michael Monroen ja HC TPS:n kanssa. Joulukuun jokainen asiakaskäynti Skanssissa kerrytti pottia Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:lle ja Sykerölle. Myös asiakkaamme saivat osallistua keräykseen Skanssissa olleiden ohjeistusten mukaisesti.

Yhdessä saimme kerättyä yli 7000€:n potin, joka lahjoitettiin Dewin ja Sykerön edustajille. Lisäksi Skanssin Tokmanni lahjoitti Sykerölle suuren määrän leluja sekä Musti ja Mirri Dewille kissanruokaa.⁣ ⁣

Kiitos, kun annoitte hyvän kiertää! ❤️⁣

Noutopisteet

OSTOKSET SKANSSISSA ONNISTUVAT MYÖS PIKAISELLA KÄYNNILLÄ

Skanssissa parkkihalleissa on käytössä kolme noutopistettä, joihin voi pyytää liikkeen toimittamaan ennakkoon tilatut tuotteet. Näin ostokset voi halutessaan noutaa myös turvallisesti autosta nousematta! Ota yhteyttä liikkeeseen, tiedustele mahdollisuutta ja sovi noudosta. Liikkeiden yhteystiedot löydät www.skanssi.fi/liikkeet.
K-Citymarketin verkkokaupasta voit tilata ostokset ja noutaa ne KCM-noutopisteeltä.

 

Lue lisää