Ajankohtaista

Pop up-kirppis

Pop up -kesäkirppis

Puutorin kirppis järjestää kesän aikana neljänä sunnuntaina Pop up -kirppiksen. Sunnuntaikirppis on klo 12-15 Skanssin toisessa kerroksessa, Intersportin vieressä. Voit tulla itse myymään omia vaatteita ja tavaroitasi tai tulla vain ostoksille. 

Kirppis järjestetään:
su 20.6. klo 12-15
su 4.7. klo 12-15
su 18.7. klo 12-15
su 1.8. klo 12-15

Katso lisätiedot: https://fb.me/e/1sqDZm9fi
Ilmoittaudu myyjäksi: www.puutorinkirppis/varaus

Punkkibussi

Punkkibussi vierailee Skanssissa

Voit käydä ottamassa rokotteen punkkibussissa Skanssin pääsisäänkäynnin edustalla, Luckiefun’sin edessä. Punkkibussi on paikalla:
la 17.7. klo 10-13
la 7.8. klo 10-13.

Lue lisää punkkibussista: https://saaristolaakarit.fi/

Mehiläispesät

Skanssin mehiläiset saavat taidepesät

Kauppakeskus Skanssilla on neljä mehiläisyhdyskuntaa, joita on hoitanut kauppakeskuksen mehiläishoitaja Panu Kuusikko jo vuodesta 2014. Mehiläisten merkitys maailman ruuantuotannolle  on merkittävä ja kauppakeskus Skanssi haluaa osaltaan olla tukemassa luonnon monimuotoisuutta. Skanssin mehiläiset tuottavat vuosittain jopa 100kg hunajaa.

Tänä kesänä Skanssin mehiläiset saavat uusitut pesälaatikot, jotka tehtiin yhteistyössä Virtasen Maalitehtaan ja Turun Sunnuntaimaalarien kanssa. Pelkän maalaamisen sijaan halusimme luoda niistä tilataidetta ja annoimme Turun Sunnuntaimaalareille vapaat kädet toteuttaa pesät valituilla väreillä. Meillä on nyt uudet, upeat pesät taas vuosiksi eteenpäin.

Mehiläispesät ovat asennettuina paikoilleen ja ne ovat nähtävissä itäisen päädyn P4-ulkotasanteella (Mustin ja Mirrin vierestä hisseillä P4-kerrokseen). 

Lue lisää
BurgerKing_terveiset

🍔 Terveisiä Burger Kingistä! 🍔

"Hei sinä siellä! Tiiätkö mistä meidät löytää?⁣

Ravintolamme sijaitsee Neste -kylmäasemaa vastapäätä eli meidän ravintola on ihan oma rakennus Skanssin kauppakeskuksen kyljessä. ⁣
Ravintolasalissamme ruokailu onnistuu ajankohtaisten rajoitusten mukaisesti ja ajoneuvosi voit pysäköidä lämpimään parkkihalliin, pääovemme välittömään läheisyyteen. Herkullisia tuotteitamme voit napata mukaan myös autokaistalta ja kotiinkuljetus on mahdollista tilata yhteistyökumppanimme Foodoran kautta.⁣

Meillä on täällä loistava tiimi sekä erinomainen yhteishenki ja toivomme että se välittyy asiakkaillemme. Meillä asiakas on KINGI! 👑⁣

 

Lue lisää
Citymarket_tapaskuva2

SKANSSI LIVE - kootaan tapas-lautanen

🧀 Rakastatko juustoja? Skanssi Livessä pääset kokoamaan herkullisen juusto/tapas-lautasen kotoa käsin mediapersoona Laura Satamon ja K-Citymarketin johdolla.

Live on maksuton ja nähtävillä Skanssin Youtubessa.

Tapas-lautanen on oivallinen eväs keväiselle vappupiknikille tai äitienpäivän tarjoiluksi. Osta tarvikkeet Skanssin K-Citymarketista, katso video ja opit tekemään upeat tarjottavat!

Skanssi_kennossa

Haluaisitko työskennellä Skanssissa?

Liikkeemme tarjoavat monenlaisia työtehtäviä ja vapaista työpaikoista ilmoitamme LinkedIn-sivullamme. Ota sivu seurantaan ja löydä sinulle sopiva paikka Skanssista!

Klikkaa sivulle yläreunan vihreästä in-ikonista.

Lue lisää
Skanssli_live_flör

Skanssi Live - Kranssipaja

Osallistu kranssipajaan kotoa käsin mediapersoona Laura Satamon ja Flörin Alexandran johdolla. Pajassa sommitellaan upea kuivakukkakranssi. Tarvitset tarvikkeita, jotka voit ostaa Skanssin Flöristä. Voit valita kahdesta tyylistä: Scandinavian tai Bohemian.

Tarvikepaketti sisältää:
🌸 Kuivakukkia
🌸 Bambuisen kranssipohjan
🌸 Puolalankaa

Tarvikepaketin hinta on 25,90€.

Live on maksuton ja näkyy Skanssin Youtubessa. Tule mukaan ja opit tekemään upean kuivakukkasomisteen kotiin!

Lue lisää
Skanssi_live_elixia

Vetreydy Skanssi Liven Yoga Flow -hetkellä

Skanssi Livessä Elixian Jenni ohjaa meille 20 minuutin joogahetken, joka on näyte Elixian Yoga Flow-tunnista. Kaikkiin Elixian jäsenyksiin kuuluu myös Online Training-palvelut, joita voi hyödyntää kotona treenaamiseen. Klikkaa Skanssin Youtubeen.

Skanssi Live on usean streamauksen sarja, jossa yhteistyössä liikkeidemme ja mediapersoona Laura Satamon kanssa mahdollistetamme kivaa tekemistä koteihin mm. askartelun, jumpan ja arjen vinkkien muodossa.

foodora

Tilaa Skanssista ruokaa kotiin Foodoralla

Foodora on aloittanut ruokakuljetukset koteihin myös Skanssista. Tilaa nyt ravintoloistamme lempiherkut kotiin toimitettuina!

Lisää ravintoloita on tulossa palveluun. Näistä Skanssin ravintoloista voit tilata ruuat kotiin Foodoralla.