Ajankohtaista

Tupla Kupla

VOITA OMAKSESI KOTIMAISEN DESIGNIN KLASSIKKO: TUPLA KUPLA XL -VALAISIN! 

Tupla Kupla -valaisin on Eero Aarnion taidonnäyte vuodelta 2000. Se on kotimaisen nykydesignin klassikko, joka levittää hyväntuulista tunnelmaa ja lempeää valoa tilaan kuin tilaan. Arvomme Tupla Kupla XL -valaisimen LUX Skanssi tapahtuman päätteeksi. Palkinnon arvo on 1200€.
Tutustu valaisimeen Finnish Design Shopin sivulla.

Lue lisää
LUX_Skanssi_lehti

LUX Skanssi -lehti on nyt luettavissa!

Lauantaina 10.10. alkava LUX Skanssi tarjoaa iloa lokakuuhun tuomalla Skanssiin valotaideinstallaatioita ja valovoimaisia tarjouksia!

Lue lisää
Energiansäästöviikko

Energiansäästöviikko on käynnissä nyt! Tällä viikolla Skanssissa perehdytään energia-asioihin koko perheen voimin.

Energiateema ja muun muassa lapsiperheille suunnattu energia-aiheinen kuvasuunnistusreitti ovat esillä kauppakeskuksessa koko Energiansäästöviikon ajan. Tiistaina 6.10. klo 14–18 kauppakeskuksessa on myös pop-up-infopiste, jossa Valonia ja Martat jakavat tietoa ja vinkkejä energiansäästöön.

Lue lisää
Aamuset_juttukuva

Skanssi on vihreä ja viihtyisä valinta

Kauppakeskus Skanssin kehittämisessä on panostettu viihtyisyyden ohella helppouteen, turvallisuuteen ja vastuullisuuteen. Euroopan vihreimmäksi kauppakeskukseksi valittu Skanssi on moderni, eettinen valinta.  Kaikki palvelut ovat tarjolla saman katon alla – kaiken voi tehdä halutessaan samalla käyntikerralla.
 

Lue lisää
Joulumyyjäiset

Tule myyjäksi Skanssin jouluisiin design- ja lahjamyyjäisiin!

Skanssin vuosittaiset joulumyyjäiset järjestetään taas! Joulumyyjäiset ovat 11. - 23.12.2020, eli kestävät tänä vuonna kokonaiset 12 päivää. Mikäli kiinnostuit myyntipaikasta, ole yhteydessä sähköpostitse skanssi@tapahtumallinen.fi. Ilmoittautuminen on auki 5.10. saakka.

Frozen

Elokuvapäivä Skanssissa 10.10. - Frozen 1 ja Frozen 2

Kauppakeskus Skanssi osallistuu valtakunnalliseen Elokuvapäivään esittämällä Disneyn elokuvat Frozen 1 ja Frozen 2. Elokuvat näytetään Skanssin 2. kerroksessa Clipsin ja Click Shoesin välissä olevassa liiketilassa.

 

Lue lisää
Runo

Päästä luovuutesi valloilleen, kirjoita meille runo!

Etsimme runoja syksyllä Skanssissa nähtävään runoteokseen. Kirjoittaisitko meille runon aiheesta:⁣
💡 valo⁣
🍂 syksy tai ⁣
😊 ilo? ⁣

Lue lisää
EAT Skanssi

Jatkamme lyhennetyillä aukioloajoilla toimimista

Auttaaksemme yrittäjiämme jatkamme Skanssissa toistaiseksi hyviksi todetuilla lyhennetyillä aukioloajoilla toimimista.

Lue lisää
Hunajajahti

Suuri hunajajahti käynnissä Skanssin someissa!

Suuri hunajajahti on käynnissä Skanssin Facebook ja Instagram tileillä koko syksyn. Käy seuraamaan somekanavia ja pääset mukaan hunajakisaan. 

Lue lisää
jäätelökesä

Skanssissa on jäätelökesä


Nappaa kuva tuutin kanssa, voit voittaa kassillisen jäätelöitä. Tiistaisin Skanssissa on yllättävän kivaa, silloin meillä on jäätelöpäivä!

 

Lue lisää