Ajankohtaista

Kauppakeskus Skanssi on saanut BREEAM in-use -ympäristösertifikaatin Oustanding-arvosanalla.

Skanssi palkittiin ensimmäisenä Kauppakeskuksena Suomessa BREEAM In Use -ympäristösertifikaatin parhaimmalla Outstanding- arvosanalla

Skanssi on saanut kansainvälisesti merkittävän BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatin parhaimmalla mahdollisella luokituksella Outstanding, ensiluokkainen. Korkeimmalla mahdollisella arvosanalla sertifikaatin saaminen vaatii äärimmäisen vahvaa sitoutumista jatkuvaan kestävään kehitykseen kiinteistön ylläpidossa sekä kehittämisessä.

BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti on yksi maailman johtavista kestävän kehityksen arviointimenetelmistä. Luokitus pohjautuu yhteiseen eurooppalaiseen normistoon, jossa otetaan huomioon infrastruktuurin ja rakennusten koko elinkaari ja niiden ylläpitoon sekä käyttöön tarvitut resurssit. BREEAM In-Use -sertifikaatin saaja on sitoutunut jatkuvaan kestävän kehityksen työhön, joka auttaa turvaamaan ihmisten hyvinvointia ja suojelemaan ympäröiviä luonnonvaroja. Sertifioitavat rakennukset luokitellaan täytettyjen kriteerien perusteella viiteen eri luokkaan: Pass, Good, Very Good, Excellent ja Outstanding.

Lue lisää
Ennakkoäänestys

Aluevaalit 2022 - ennakkoäänestys Skanssissa 12.-18.1. 

Pääset antamaan äänesi Skanssin toisessa kerroksessa. Äänestyspaikka on itäisessä päädyssä Monitorin ja Intersportin välissä.
Äänestyspaikka avoinna:
12. - 14.1. klo 9:00 - 20:00
15. - 15.1. klo 10:00 - 17:00
16. - 16.1. klo 11:00 - 18:00
17. - 18.1. klo 9:00 - 20:00

Äänestyspaikkaa hoitaa Yhteispalvelupiste Monitori,
puh. 02 232 5600.

Lue miksi äänestäminen on nyt erityisen tärkeää:
https://www.ts.fi/uutiset/5535677

Hyvä Elämä -lehdessä on juttu kauppakeskuskävelyistä.

Kauppakeskuskävelyistä voi lukea Hyvä Elämä-lehdestä

Meidän kauppakeskuskävelyistä tehtiin juttu Hyvä Elämä -lehteen, joka on mainio lukupaketti kaikenikäisille! Aktiiviset seniorimme pääsivät lehden sivuille kahdella aukeamalla. Käy ostamassa lehti lehtipisteistä tai lue se digitaalisesti. 

Kauppakeskuskävelyiden aktiiviset seniorit kertovat kokemuksia kauppakeskuskävelyistä.

Maksuttomat kauppakeskuskävelyt jatkuvat jälleen 14.1. Lue lisää FB-tapahtumasta. Iloiseen porukkaan mahtuu yhä mukaan! 

Uusi Raw Organic Shop on avautunut Skanssiin!

 

RAWlogo

UUTTA: Raw Organic Shop

Kaikkea luonnolliseen hyvinvointiin tarjoaa juuri avajaisiaan viettänyt Raw Organic Shop 🌿

Tarvitsetpa sitten luonnonkosmetiikkaa, hyvinvoinnin lisäravinteita, aromiterapiaa tai uuden suosikki luomuteen, niin täältä löydät apua ja inspiraatiota.

Luonnollinen hyvinvointi on suuri nouseva trendi ja ihana tapa hemmotella itseä tai läheisiään.

Raw Organic Shop sijaitsee The Body Shopin vieressä. Tervetuloa! 💚

Grand Lux Living myy upeita kodinsisustustuotteita!

 

Grandlux Living logo

Marraskuun alussa avautunut GrandLux Living pop up -liike myy laadukkaita kodin sisustustuotteita. ”Valikoimastamme löydät paljon kauniita kristallituotteita, kuten koristetimantteja, kynttilänjalkoja ja koristepulloja. Meiltä löytyy myös erilaisia kynttilöitä, koristekukkia ja huonetuoksuja. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!”

Liikkeen löydät 1.krs, Body Shopin naapurista.

Markku ja Laura

Skanssissa vastuullisuus tarkoittaa niin vastuullista rakentamista, ylläpitoa kuin sosiaalista vastuunkantoakin 

Lue lisää
Poistumisharjoitus 26.10.2021

Poistumisharjoitus ti 26.10.2021

Skanssissa huolehditaan henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuudesta. Tänä aamuna suoritimme poistumisharjoituksen osana turvallisuussuunnitelmaamme. Harjoitus sujui hyvin ja suunnitelman mukaisesti.

Kiitos kaikille osallistuneille.

Kävelyt2021

Skanssin kauppakeskuskävelyt jatkuvat jälleen!

Skanssissa voi kävellä säässä kuin säässä – sisätiloissa ei sadekaan haittaa!

Kauppakeskuskävelyt ovat perjantaisin 10.9.2021 alkaen ja ne jatkuvat aina 27.5. 2022 saakka. Kävelyt ovat tuttuun tapaan klo 9.30–10.30, kokoontuminen 1. kerroksessa, Pelaamon naapurissa. Ryhmää ohjaa Sirpa Rönkkönen.

Lue lisää
mehiläispesät

Skanssin mehiläiset saivat taidepesät

Kauppakeskus Skanssilla on neljä mehiläisyhdyskuntaa, joita on hoitanut kauppakeskuksen mehiläishoitaja Panu Kuusikko jo vuodesta 2014. Mehiläisten merkitys maailman ruuantuotannolle  on merkittävä ja kauppakeskus Skanssi haluaa osaltaan olla tukemassa luonnon monimuotoisuutta. Skanssin mehiläiset tuottavat vuosittain jopa 100kg hunajaa.

Tänä kesänä Skanssin mehiläiset saavat uusitut pesälaatikot, jotka tehtiin yhteistyössä Virtasen Maalitehtaan ja Turun Sunnuntaimaalarien kanssa. Pelkän maalaamisen sijaan halusimme luoda niistä tilataidetta ja annoimme Turun Sunnuntaimaalareille vapaat kädet toteuttaa pesät valituilla väreillä. Meillä on nyt uudet, upeat pesät taas vuosiksi eteenpäin.

Mehiläispesät ovat asennettuina paikoilleen ja ne ovat nähtävissä itäisen päädyn P4-ulkotasanteella (Mustin ja Mirrin vierestä hisseillä P4-kerrokseen). 

Lue lisää
Citymarket_tapaskuva2

SKANSSI LIVE - kootaan tapas-lautanen

🧀 Rakastatko juustoja? Skanssi Livessä pääset kokoamaan herkullisen juusto/tapas-lautasen kotoa käsin mediapersoona Laura Satamon ja K-Citymarketin johdolla.

Live on maksuton ja nähtävillä Skanssin Youtubessa.

Tapas-lautanen on oivallinen eväs keväiselle vappupiknikille tai äitienpäivän tarjoiluksi. Osta tarvikkeet Skanssin K-Citymarketista, katso video ja opit tekemään upeat tarjottavat!