Ajankohtaista

Punkkibussi

Punkkibussi rokottaa Skanssissa

Saaristolääkärien alkuperäinen Punkkibussi on tarjonnut kätevän ja edullisen tavan punkkirokotuksen ottamiseen jo yli 10 vuoden ajan.

Lue lisää
Geoenergia

Skanssi ottaa käyttöön Euroopan suurimman kauppakeskukseen toteutetun geoenergiaratkaisun

Turun Skanssissa sijaitseva kauppakeskus siirtyy 9.5.2019 lähes energiaomavaraiseksi, kun Skanssi siirtyy lämmittämään ja viilentämään liiketilojaan geoenergialla. Samalla hiilidioksidipäästöt putoavat noin 90 prosenttia*. Geoenergiapalvelun toteuttaa energiayhtiö Adven.

Lue lisää
Life&style

Juhlakauden avaus lauantaina 11.5.

Skanssi pukee sinut ja läheisesi juhlaan! Liikkeemme ovat nyt täynnä kauden uutuuksia. Lisäksi Marimekon aukiolla lauantaina klo 12–16 kaupungin tyylikkäin aidoista kukista tehty kuvausseinä! Anna ammattikuvaajan ottaa ihanat kuvat itsestäsi ja läheisistäsi vaikkapa keväiseksi profiilikuvaksi tai äitienpäiväkorttiin.

Lue lisää
Eat diginatiivi

Kierros uudistuneessa Skanssissa saa veden kielelle

Kauppakeskus Skanssin ravintolamaailma uudistui tammikuussa siten, että saman pöytäseurueen jäsenet voivat valita eri ravintoloiden annoksia. Jos äiti haluaa monipuolisen salaatin, isä mehevän pizzan ja lapset pastaa ja hampurilaisen, jokainen voi tehdä omat ruokatilauksensa ja silti syödä saman pöydän ääressä. Samalla alue sai uudet raikkaat kalusteet ja viihtyisiä pienempiä alueita eri tunnelmiin.

Lue lisää
Synttärit

Synttäriviikonloppuna juhlitaan 10-vuotiasta Skanssia

Keväällä 2009 aloittanut kauppakeskuksemme täyttää tasavuosia, joten 26.–27.4. on syntymäpäivien aika. Ja kuten Skanssin henkeen sopii, synttärit sujuvat shoppailun, makoisten maistiaisten ja koko perheen ohjelman parissa.

Lue lisää
Vuoden kauppakeskusteko

Skanssille Vuoden Kauppakeskusteko -palkinto!

Skanssi on voittanut Suomen Kauppakeskusyhdistyksen jakaman Vuoden
Kauppakeskusteko 2019 -palkinnon. Palkinto myönnettiin onnistuneesta
kauppakeskuksen brändi-ilmeen uudistuksesta.

Lue lisää
Pääsiäinen

Skevään iloa!

Skanssi palvelee pääsiäispyhinä joka päivä klo 11–18 (Citymarket 10–22) ja lauantaina normaalien aukioloaikojen mukaisesti, tervetuloa!

Lue lisää
Pelitila

Tekken 7 -turnaus Skanssin pelitilassa 20.4.

 

Lue lisää

LEIKKITILA ON MUUTTANUT

Skanssi uudistuu ja leikkitila on muuttanut toiseen päähän kauppakeskusta. Leikkitila löytyy nyt toisen kerroksen itäpäästä Tunnin Kuvan ja Intersportin vierestä.

Tervetuloa leikkimään!

Skanssilla menestyksekäs vuosi

Skanssilla menestyksekäs vuosi

Vuonna 2018 Skanssi uudisti brändiään sekä arvojaan ja tulokset ovat olleet loistavia: 10 täysin uutta liikettä ja palvelua, +3 % myynnin kasvu sekä  +7% kasvu kauppakeskuksen kävijöissä vuoden aikana.

Lue lisää