Ajankohtaista

TERVEISIÄ EL NAMISTA!

Terveisiä El Namista!

⁣" iAtención! Oman annoksen rakentaminen on nyt entistä halvempaa. Rakenna täydellinen annoksesi tästä lähtien hintaan 7,95 €. 😍⁣

⁣Mistä raaka-aineista sinun unelmaburittosi koostuisi, jos vain mielikuvitus olisi rajana? Kerro ideasi FB- tai IG-postauksen kommenteissa!

Lue lisää
foodora_kassi

RAVINTOLAT & KAHVILAT MYYVÄT VAIN TAKE AWAY -ANNOKSIA

Hallituksen päätöksen mukaisesti ravintolasulku jatkuu 18.4. asti. Ravintoloihin ja kahviloihin ei sulun aikana saa jäädä ruokailemaan, vaan ruuat tulee ostaa mukaan ja nauttia kotona. Hyödynnä Turun alueella Foodoran kuljetuspalvelu ja tilaa ruuat suoraan töihin tai kotiin.  

OSTA RUUAT MUKAAN JA NAUTI KOTONA!

Ravintolat ja kahvilat tarvitsevat tukeasi nyt enemmän kuin koskaan. Nyt on hyvä hetki jättää ruoan valmistus ja leipominen kotona ja ostaa valmiit herkut Skanssin ravintoloista ja kahviloista. Sulusta huolimatta sinua palvelee tänäänkin:

Klikkaa lukeaksesi lisätiedot ravintolasulusta.

Lue lisää
Skanssi_kennossa

Haluaisitko työskennellä Skanssissa?

Liikkeemme tarjoavat monenlaisia työtehtäviä ja vapaista työpaikoista ilmoitamme LinkedIn-sivullamme. Ota sivu seurantaan ja löydä sinulle sopiva paikka Skanssista!

Klikkaa sivulle yläreunan vihreästä in-ikonista.

Lue lisää
Skanssli_live_flör

Skanssi Live - to 25.3. klo 17:30

Osallistu kranssipajaan kotoa käsin mediapersoona Laura Satamon ja Flörin Alexandran johdolla. Pajassa sommitellaan upea kuivakukkakranssi. Tarvitset tarvikkeita, jotka voit ostaa jo ennakkoon Skanssin Flöristä. Voit valita kahdesta tyylistä: Scandinavian tai Bohemian.

Tarvikepaketti sisältää:
🌸 Kuivakukkia
🌸 Bambuisen kranssipohjan
🌸 Puolalankaa

Tarvikepaketin hinta on 25,90€.

Live on maksuton ja näkyy Skanssin Facebookissa. Tallenne tulee Liven jälkeen myös Youtubeen, joten voit käyttää tarvikepaketin myöhemminkin. Tule mukaan ja opit tekemään upean kuivakukkasomisteen kotiin!

Lue lisää
Skanssi_live_elixia

Vetreydy Skanssi Liven Yoga Flow -hetkellä

Skanssi Livessä Elixian Jenni ohjaa meille 20 minuutin joogahetken, joka on näyte Elixian Yoga Flow-tunnista. Kaikkiin Elixian jäsenyksiin kuuluu myös Online Training-palvelut, joita voi hyödyntää kotona treenaamiseen. Klikkaa Skanssin Youtubeen.

Skanssi Live on usean streamauksen sarja, jossa yhteistyössä liikkeidemme ja mediapersoona Laura Satamon kanssa mahdollistetamme kivaa tekemistä koteihin mm. askartelun, jumpan ja arjen vinkkien muodossa.

foodora

Tilaa Skanssista ruokaa kotiin Foodoralla

Foodora on aloittanut ruokakuljetukset koteihin myös Skanssista. Tilaa nyt ravintoloistamme lempiherkut kotiin toimitettuina!

Lisää ravintoloita on tulossa palveluun. Näistä Skanssin ravintoloista voit tilata ruuat kotiin Foodoralla.

Carstation_pesu

Aja Skanssin aina ilmaiseen lämpimään parkkihalliin!

Aja autosi sulattelemaan Skanssin kellariparkkiin. Sieltä löydät myös CarStationin, jonka palveluihin kuuluu mm. autopesut ja vahaukset, tuulilasin korjaukset ja vaihdot, sekä monenlaiset rengastyöt. Lue lisää Skanssin Facebookista tai Instagramista.

Puhtaalla ja sulaneella autolla on kiva ajaa!

AHK_lahjoitus

Yhdessä keräsimme yli 7000€:n potin hyväntekeväisyyteen!

Joulukuussa kampanjoimme Anna hyvän kiertää -teemalla yhdessä Michael Monroen ja HC TPS:n kanssa. Joulukuun jokainen asiakaskäynti Skanssissa kerrytti pottia Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:lle ja Sykerölle. Myös asiakkaamme saivat osallistua keräykseen Skanssissa olleiden ohjeistusten mukaisesti.

Yhdessä saimme kerättyä yli 7000€:n potin, joka lahjoitettiin Dewin ja Sykerön edustajille. Lisäksi Skanssin Tokmanni lahjoitti Sykerölle suuren määrän leluja sekä Musti ja Mirri Dewille kissanruokaa.⁣ ⁣

Kiitos, kun annoitte hyvän kiertää! ❤️⁣

Noutopisteet

OSTOKSET SKANSSISSA ONNISTUVAT MYÖS PIKAISELLA KÄYNNILLÄ

Skanssissa parkkihalleissa on käytössä kolme noutopistettä, joihin voi pyytää liikkeen toimittamaan ennakkoon tilatut tuotteet. Näin ostokset voi halutessaan noutaa myös turvallisesti autosta nousematta! Ota yhteyttä liikkeeseen, tiedustele mahdollisuutta ja sovi noudosta. Liikkeiden yhteystiedot löydät www.skanssi.fi/liikkeet.
K-Citymarketin verkkokaupasta voit tilata ostokset ja noutaa ne KCM-noutopisteeltä.

 

Lue lisää