Skanssi logo
Cutters herokuva
Uutiset

Cutters aukeaa Kauppakeskus Skanssiin

24.11.2023

Cutters avaa Drop-in parturi-kampaamon Skanssissa perjantaina 24.11.

Cutters avaa Drop-in parturi-kampaamon Kauppakeskus Skanssiin marraskuussa, Black Friday -päivänä 24.11. Cutters on pohjoismainen parturi-kampaamoketju.

Cutters on jo tunnettu brändi Turun seudulla ja on hienoa, että Cutters avautuu nyt myös meidän kauppakeskuksessamme. Cuttersin missio tehokkuudesta ja laadusta sopii hyvin Skanssiin, koska brändilupauksemme mukaan haluamme tarjota sukkelampaa shoppailukokemusta.

Heli Järvelä

kauppakeskuspäällikkö, Kauppakeskus Skanssi

Cutters on Drop-in parturi-kampaamo naisille ja miehille.

Cuttersilla emme tee eroa asiakkaiden välillä vaan tarjoamme kaikille asiakkaille laadukkaan ja tehokkaan hiustenleikkauksen ilman ajanvarausta kaikille samaan hintaan. Emme pese tai värjää hiuksia, vaan keskitymme siihen missä olemme hyviä, hiustenleikkaukseen ja tyylikkääseen muotoiluun.

Akipekka Ikonen

toimitusjohtaja, Cutters Finland Oy

Meillä on halu palvella asiakkaitamme tehokkaasti. Asiakas voi nähdä reaaliaikaisen jonotusajan Cutters-sovelluksesta tai salongin näytöltä. Maksun voi suorittaa myös sovelluksen kautta tai salongin itsepalvelukassalla. Sovelluksen avulla asiakas voi myös seurata paikkaa jonossa ja jonottaa siellä, missä itse haluaa,

jatkaa Ikonen.

Cuttersin avajaisia vietetään perjantaina 24.11.2023 klo 10 alkaen.

  • Avajaistarjouksena kaikki hiustenleikkuut 10 €

  • Kampanja-aika 24.-26.11.2023

  • Vain Skanssin liikkeessä Cutters-sovelluksella koodilla Cutters10

Liike tulee sijaitsemaan kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa.