Skanssi logo
sinertävä taustaväri
Koristeellisia hexagoneja
koristeellisia hexagoneja

Saapuminen

Kauppakeskus Skanssi sijaitsee vajaan viiden kilometrin päässä Turun keskustasta. Meille saavut vaivattomasti niin autolla, bussilla, pyöräillen kuin kävellenkin.

  • Muuttuneet liikennejärjestelyt kellariparkissa ajalla 3.6.-30.6.2024 ylläpitokorjauksien vuoksi. Noudatathan erityistä varovaisuutta ja pidät ajonopeuden matalana pysäköintialueilla liikkuessasi.

Skanssiin saapuminen on vaivatonta

Skanssin osoite on Skanssinkatu 10, 20730 TURKU.
Skanssissa on 5 katutason sisäänkäyntiä sekä 3 sisäänkäyntiä maanalaisesta parkkihallista. Kaikki sisäänkäynnit ovat esteettömiä.

Saapuminen autolla

Turku-Helsinki-moottoritietä tultaessa valitse liittymä 4 (Skanssi).
Asiakkaiden käytössä on yhteensä 2500 maksutonta pysäköintipaikkaa, joista kauppakeskuksen kellarikerroksen lämpimässä parkkihallissa on noin 1000 paikkaa. Muut pysäköintipaikat ovat Itä- ja Länsiparkin katetuissa pysäköintihalleissa sekä K-Citymarketin kattotasanteella.

Autojen sallittu korkeus kaikissa pysäköintitiloissa 230cm. Korkeiden autojen parkkialue sijaitsee Nesteen kylmäaseman vierestä ajattaessa Itäparkkiin päin, parkkitalon seinustan suuntaisena. Paikoitusohje Nesteen kylmäasemalta eteenpäin.
Mopojen pysäköinti on sallittu läntisessä parkkihallissa. 
Perhepaikkoja ja invalidipaikkoja on kaikkien sisäänkäyntien läheisyydessä.

Parkkihallin aukioloajat

Ma - su klo 6:45 – 23:30

Yöaikainen pysäköinti on kielletty. Pysäköintiä valvoo Aimo Park Oy.

Kellariparkista löytyy lisäksi 11 sähköautojen latauspistettä: 4 parkkihallin keskiosasta sekä 7 K-Lataus-pistettä Citymarketin päädystä.

Saapuminen bussilla

Skanssiin pääset bussilinjoilla 9, 90, 99, 221 ja P2. Skanssin pysäkkien numerot ovat 347, 349, 354 ja 356.

Tilausajobussit voivat jättää asiakkaat Skanssinkadun bussipysäkille ja noutaa asiakkaat samasta paikasta ennalta sovittuna aikana. Väliajan bussi voi olla pysäköitynä joko huoltopiha 2:n bussiruuduissa (Neste kylmäaseman ohitse, Skanssin taakse) tai korkeiden autojen parkkipaikalla Neste kylmäasemaa vastapäätä

Saapuminen polkupyörällä

Skanssiin saavut helposti myös polkupyörällä. Jokaisen ulko-oven läheisyydestä löytyy polkupyöräparkit. Kaikissa pyöräparkeissa on runkolukitusmahdollisuus. Skanssiin pääsee pyöräteitä monelta eri suunnalta.

Saapuminen matkailuautolla

Korkeiden autojen parkkialue sijatsee Itäparkkiin vievän tien varrella, Neste Express kylmäasemalta n. 15 m eteenpäin Itäparkin suuntaan. Huomioithan että ajoneuvojen sallittu maksimikorkeus parkkihalleissa on 230cm.

Saapuminen taksilla

Skanssilla on taksitolppa sijaitsee länsipäädyn sisäänkäynnillä.

Invataksit voivat kuljettaa matkustajan pääovien luokse. Skanssin infopisteeltä voi tilata taksin.