Skanssi logo
sinertävä taustaväri
Skanssin lahjakortti ja ruusu

Skanssi-lahjakortti

Lahja ja kortti samalla kertaa! Nyt voit säästää aikaa ostamalla juuri sen lahjan, jonka saaja haluaakin: vapauden valita. Kortin arvo on valintasi mukaan 10-250 €.

  • Muuttuneet liikennejärjestelyt kellariparkissa ajalla 3.6.-30.6.2024 ylläpitokorjauksien vuoksi. Noudatathan erityistä varovaisuutta ja pidät ajonopeuden matalana pysäköintialueilla liikkuessasi.

Skanssi-lahjakortti on helpoin lahja!

Säästä aikaasi ostamalla juuri se lahja, jonka saaja haluaakin: vapauden valita. Skanssi-lahjakortti toimii maksuvälineenä Skanssin kaikissa liikkeissä* ja kortin arvo on valintasi mukaan 10-250 €.

Lahjakorttiautomaatti on Jungle Juice Barin takana 1. kerroksessa. Saat sieltä ostaessasi lahjakortin heti mukaasi käyttövalmiina. Kortti on voimassa 12 kk sen lunastuspäivästä alkaen.

Lahjakortteja myy myös Skanssin infopiste ja sinne kannattaakin suunnata, jos haluaa ostaa useamman lahjakortin. Infopisteellä voi ostaa monta lahjakorttia yhdellä maksulla, automaatilla jokainen kortti tulee maksaa erikseen. Infopisteen aukioloajat näet täältä.

Lahjakortin voi ostaa helposti myös verkosta, alla olevasta linkistä, ja vaivattomasti noutaa sen lahjakorttiautomaatista. Tällöin lahjakortin voimassaoloaika käynnistyy, kun noudat kortin tilausvahvistuksessa saamallasi QR-koodilla automaatista.

Alla olevasta linkistä voit:

  • Ostaa Skanssi-lahjakortin

  • Tarkistaa kortin saldon

  • Tarkistaa viimeisen voimassaolopäivän

  • Katsoa lahjakortilla jo tehdyt ostotapahtumat

Skanssi-lahjakortti

Säilytä oston yhteydessä saatu kuitti tai vahvistusviesti koko kortin voimassaoloajan, sillä vain niissä olevien koodien avulla voimme auttaa esim. kortin katoamistapauksissa. 

Huomioithan, että ostaessa lahjakorttia, maksukortissa tulee olla sallittuna mahdollisuus maksaa nettiostoksia sekä maksaminen Euroopassa, sillä laitteistomme ja verkkokauppamme operaattori on belgialainen. Suomessa ei ole lahjakorttikoneita valmistavia yrityksiä. Maksukortin asetuksia voi tarpeen mukaan muokata omassa verkkopankissa.

Lahjakortin voi ostaa vain pankki- tai luottokortilla, ei käteismaksua.

HUOM! Lahjakortti on voimassa 12 kk sen ostopäivästä.

Lahjakortilla tehdyt ostot eivät pidennä kortin voimassaoloaikaa eikä vanhentuneen lahjakortin voimassaoloa voida jatkaa tai saldoa siirtää uudelle kortille. Lahjakortin voimassaoloajan sekä jäljellä olevan saldon voi tarkistaa helposti kortissa olevan QR-koodin kautta.

 
*pois lukien 99 Import & Autot, Kultavirta