Skanssi-lahjakortti

Skanssi-lahjakortti on helpoin lahja! 

Nyt voit säästää aikaa ostamalla juuri sen lahjan jonka saaja haluaakin: vapauden valita. Skanssi-lahjakortti toimii maksuvälineenä Skanssin kaikissa liikkeissä* ja kortin arvo on valintasi mukaan 10-250 €.

Lahjakorttiautomaatin löydät Jungle Juice Barin takaa 1. kerroksesta. Saat sieltä ostaessasi lahjakortin heti mukaasi käyttövalmiina. Kortti on voimassa 12 kk sen lunastuspäivästä alkaen. 

Voit ostaa lahjakortin helposti myös alla olevasta linkistä ja vaivattomasti noutaa sen lahjakorttiautomaatista. Tällöin lahjakortin voimassaoloaika käynnistyy, kun noudat kortin tilausvahvistuksessa saamallasi QR-koodilla automaatista.

Alla olevasta linkistä voit:
- Ostaa Skanssi-lahjakortin
- Tarkistaa kortin saldon
- Tarkistaa viimeisen voimassaolopäivän
- Katsoa jo tehdyt ostotapahtumat

Säilytä oston yhteydessä saatu kuitti tai vahvistusviesti koko kortin voimassaoloaikana, sillä vain niissä olevien koodien avulla voimme auttaa esim. kortin katoamistapauksissa. 

Huomioithan, että ostaessa lahjakorttia, maksukortissa tulee olla sallittuna mahdollisuus maksaa nettiostoksia sekä maksaminen Euroopassa, sillä laitteistomme ja verkkokauppamme operaattori on belgialainen yritys. Suomessa ei ole lahjakorttikoneita valmistavia yrityksiä. Maksukortin asetuksia voi tarpeen mukaan muokata omassa verkkopankissa.

*poislukien Pelaamo, Yhteispalvelu Monitori, Manschett ja 99 Import & Autot