Skanssi logo
Tempur_hero
Uutiset

TEMPUR Brand Store avajaistarjoukset!

10.7.2023

Perjantaina 14.7. Skanssissa vietetään Tempurin avajaisia. Katso huikeat tarjoukset!

Tervetuloa nukkumisen erikoisliikkeeseen TEMPUR Brand Storen avajaisiin.

Parempaa unta etsimässä?

Avajaisviikkojen ajan myymälässä huipputarjouksia ja tarjoilua - myös vapaavalintaisen TEMPUR-tyynyn arvonta (arvo jopa 195 €). Myymälässä koulutetut nukkumisergonomian asiantuntijat auttavat löytämään sinulle yksilöllisesti sopivat nukkumisen apuvälineet. Jos sinua askarruttaa mikä tahansa uneen tai palautumiseen liittyvä asia, niin piipahda myymälään – me autamme sinua!

Skanssin TEMPUR Brand Store sijaitsee 1.kerroksessa Musti ja Mirri -liikettä vastapäätä.

Ergonominen Millennium-tyyny tasarahalla! Alk. 120 € (norm. 139 €)

Millennium-tyyny on yksi suosituimmista ergonomisista TEMPUR-tyynyistä, koska se sopii sekä kylki- että selinnukkumiseen. Tämä tyyny on täydellinen valinta, jos haluat parantaa unenlaatuasi ja vireystilaa. Ergonominen ja yksilöllisesti sopiva tyyny voi helpottaa niska-hartiaseudun kipua ja jäykkyyttä sekä näistä johtuvia päänsärkyjä. Piipahda myymälään kartoittamaan sopiva tyyny itsellesi – tarjoamme koko tyynymallistollemme 3 vuoden takuun!

Säädettävästä North -parivuoteesta TONNI POIS! Alk. 7908 € (norm. 8908 €)

Täysin uudistuneessa Pro SmartCool -patjassa on 20% parempi paineenvähennys ja uudistunut päällinen takaa viileämmät unet. Päivitetystä mallistosta löydät laajan valikoiman väri- ja päätyvaihtoehtoja. Tule testaamaan itsellesi sopiva kokonaisuus asiantuntijan kanssa.

 Unta parantavat avajaistarjoukset!

Uudistuneesta TEMPUR Brand Store -myymälästä löydät kaiken mitä tarvitset palauttavaan uneen. Tule hyödyntämään kesään sopivat avajaistarjoukset, esim. TEMPUR-unimaski 39 € (norm. 49 €), kehon lämpöä tasaava TEMPUR-peitto alk. 199 € (norm. 308 €) & TEMPUR-satulatyyny 59 € (norm. 79 €).

Lisää tarjouksia myymälässä. Tervetuloa!