Skanssi logo
Tempur_hero

Tempur Brand Store

Tempur Brand Store on nukkumisen ja unen erikoisliike.

Tervetuloa nukkumisen erikoisliikkeeseen TEMPUR Brand Storeen, josta voit saada kaiken tarvittavan palauttavaan uneen. Meiltä löydät laadukkaat ja yksilöllisesti sopivat nukkumisen apuvälineet. Apunasi on myös nukkumisergonomian asiantuntijat, jotka auttavat kartoittamaan juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Koulutetulla nukkumisergonomian asiantuntijalla on valmius valita yksilöllisesti sinun nukkumisergonomiaasi tukevat vuode-, patja-, tyyny-, peitto- ja muut tuoteratkaisut, jotka ylläpitävät ja edistävät toimintakykyäsi. Lisäksi autamme sinua keskeisissä unenhuollon kysymyksissä.

Tutkimukset osoittavat, että suomalaiset TEMPUR-käyttäjät kokevat parempaa unen laatua kuin muiden patjamerkkien käyttäjät.* He myös ilmoittavat suurempaa asiakastyytyväisyyttä ja brändiuskollisuutta verrattuna muiden patjamerkkien käyttäjiin.* TEMPUR on Uniliiton ja Selkäliiton suosittelema – valitse siis paras selälle ja unelle!

Piipahda myymäläämme tai varaa aika maksuttomaan kartoitukseen sinulle sopivana ajankohtana. Ajanvaraaja saa myös lahjan (arvo jopa 109 €) ja kahvit. Nähdään Tempurilla!

Tempur Brans Store sijaitsee 1.kerroksessa, itäisen päädyn sisäänkäyntillä, Mustia ja Mirriä vastapäätä.

*Perustuu vuosilta 2021 ja 2022 tehtyyn kuluttajatutkimukseen yli 1300 patjanomistajan kanssa Suomessa. Laskettu vertaamalla TEMPUR®-patjan omistajien yleisiä unenlaadun, asiakastyytyväisyyden ja brändiuskollisuuden huippupisteitä lähimmän kilpailijan huippupisteisiin. Lähin kilpailija tarkoittaa lähintä kilpailijaa vain haastattelupisteiden perusteella.

Tempur logo
Aukioloajat
Ma-Pe 1020
La-Su 1019
Liikkeen yhteystiedot

Pohjakartta

Liikkeen tarjoukset

 • 1.6.30.6.
  Tempur Brand Store

  Ravista arjen stressi pois ja nauti kesästä!

  SUPER-palautumispaketti huippuhintaan 2690 €, sisältäen Harmonia-patjan sekä veloituksetta 7 kg TEMPUR-painopeiton.

  Patjan alle sijoitettava Neurosonic Harmonia tekee jokapäiväisestä hyvinvoinnista entistäkin helpompaa! Tule tutustumaan myymälään ja hyödynnä SUPER-palautumispaketti!
 • 3.6.31.7.
  Tempur Brand Store

  KESÄALE Tempur Skanssissa!

  Myymälästä löydät kesäiset aletuotteet, tervetuloa tutustumaan!
 • 1.6.31.7.
  Tempur Brand Store

  TEMPUR Millennium -tyynyt nyt TASARAHAHINTAAN!

  Myymälässämme koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija tai fysioterapeutti on apunasi valitsemassa sopivaa tyynyä.

  Ergonominen Millenium -tyyny antaa täydellisen tuen päälle ja niskalle ja sen ainutlaatuinen muotoilu on suunniteltu tukemaan kehoa luonnolliseen lepoasentoon. Tyyny sopii kylki- ja selinnukkujille.
 • 1.6.31.7.
  Tempur Brand Store

  TEMPUR Flexible -parisänky 160x200 cm alk. 2699€

  Saat nyt TEMPUR Flexible -sänkypaketin täysin uudella TEMPUR Pro SmartCool -sijauspatjalla kampanjahintaan!

  Kotimainen Flexible on vuode, joka valmistetaan kestävästä vaneerista, useita väri- ja jalkavaihtoehtoja. Yksilöllisesti valittu sijauspatja mahdollistaa laadukkaan unen ja palautumisen.