Skanssi logo

Tempur Brand Store

Tempur Brand Store on nukkumisen ja unen erikoisliike.

Tervetuloa nukkumisen erikoisliikkeeseen TEMPUR Brand Storeen, josta voit saada kaiken tarvittavan palauttavaan uneen. Meiltä löydät laadukkaat ja yksilöllisesti sopivat nukkumisen apuvälineet. Apunasi on myös nukkumisergonomian asiantuntijat, jotka auttavat kartoittamaan juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Koulutetulla nukkumisergonomian asiantuntijalla on valmius valita yksilöllisesti sinun nukkumisergonomiaasi tukevat vuode-, patja-, tyyny-, peitto- ja muut tuoteratkaisut, jotka ylläpitävät ja edistävät toimintakykyäsi. Lisäksi autamme sinua keskeisissä unenhuollon kysymyksissä.

Tutkimukset osoittavat, että suomalaiset TEMPUR-käyttäjät kokevat parempaa unen laatua kuin muiden patjamerkkien käyttäjät.* He myös ilmoittavat suurempaa asiakastyytyväisyyttä ja brändiuskollisuutta verrattuna muiden patjamerkkien käyttäjiin.* TEMPUR on Uniliiton ja Selkäliiton suosittelema – valitse siis paras selälle ja unelle!

Piipahda myymäläämme tai varaa aika maksuttomaan kartoitukseen sinulle sopivana ajankohtana. Ajanvaraaja saa myös lahjan (arvo jopa 109 €) ja kahvit. Nähdään Tempurilla!

Tempur Brans Store sijaitsee 1.kerroksessa, itäisen päädyn sisäänkäyntillä, Mustia ja Mirriä vastapäätä.

*Perustuu vuosilta 2021 ja 2022 tehtyyn kuluttajatutkimukseen yli 1300 patjanomistajan kanssa Suomessa. Laskettu vertaamalla TEMPUR®-patjan omistajien yleisiä unenlaadun, asiakastyytyväisyyden ja brändiuskollisuuden huippupisteitä lähimmän kilpailijan huippupisteisiin. Lähin kilpailija tarkoittaa lähintä kilpailijaa vain haastattelupisteiden perusteella.

Tempur logo
Aukioloajat
Ma-Pe 1020
La-Su 1019
Liikkeen yhteystiedot

Liikkeen tarjoukset

 • Tempur Sonata tyyny
  11.8.30.9.
  Tempur Brand Store

  Sonata-tyynyt -20 € ja univalmennus kaupan päälle!

  TEMPUR Sonata -tyyny on ihanan pintapehmeä, mutta samalla tukea antava klassikkotyyny! Sopii kylki- ja selkämakuuasentoon. Nyt Sonata-tyynyt alk. 163 € (norm. 183 €).

  Edun yhteisarvo n. 40 €.
 • Tempur patjatarjous
  11.8.30.9.
  Tempur Brand Store

  TEMPUR-sänkypaketin ostajalle patjat -20% ja irtopatjat -10 %

  Valitse paras unelle - Tempuria suosittelee Selkäliitto ja Uniliitto ja se on kansainvälisen tutkimuksen testivoittaja.

  Päivitä vuoteesi sellaiseen, joka todella tukee unta, palautumistasi ja hyvinvointiasi. TEMPUR-kampanjassa nyt uudistuneet patjat!
 • Tempur back to sleep
  11.8.30.9.
  Tempur Brand Store

  Back to sleep – paluu arkeen lähestyy

  Varaa aika maksuttomaan nukkumisergonomian kartoitukseen ja panosta uneesi. Ajanvaraus osoitteesta tempurbrandstore.fi/varaa-aika

  Kaipaako kehosi ja mielesi laadukkaan unen palauttavaa voimaa? Tempurin koulutetut nukkumisergonomian asiantuntijat auttavat sinut kohti energisempää oloa!