Skanssi logo

Tempur Brand Store

Öppnas i Skanssi fredag 14.7.2023 Tempur Brand Store är en sömnspecialbutik.

Välkommen till TEMPUR Brand Store, en sömnspecialbutik, där du kan få allt du behöver för återställande sömn. Här kan du hitta högkvalitativa och individuellt passande sovhjälpmedel. Du får även hjälp av experter inom sömnergonomi, som hjälper till att kartlägga de lösningar som är rätt för dig.

En utbildad sömnergonomiexpert står redo att individuellt välja säng, madrass, kudde, filt och andra produktlösningar som stödjer din sömnergonomi och som bibehåller och främjar din funktionsförmåga. Dessutom hjälper vi dig med viktiga sömnvårdsfrågor.

Studier visar att finska TEMPUR-användare upplever bättre sömnkvalitet än användare av andra madrassmärken.* De rapporterar också större kundnöjdhet och varumärkeslojalitet jämfört med användare av andra madrassmärken.* TEMPUR rekommenderas av Sömnförbundet och Ryggförbundet – så välj det bästa för din rygg och sömn!

Kom förbi vår butik eller boka tid för en kostnadsfri undersökning vid en tid som passar dig. Den som bokar mötet får även en present (värde upp till 109 €) och kaffe. Vi ses på Tempur!

*Baserat på en konsumentundersökning gjord 2021 och 2022 med mer än 1 300 madrassägare i Finland. Beräknat genom att jämföra de totala toppbetygen för TEMPUR®-madrassägare för sömnkvalitet, kundnöjdhet och varumärkeslojalitet med toppbetygen för närmaste konkurrent. Närmaste konkurrent betyder den närmaste konkurrenten endast baserat på intervjuresultat.

Öppettider
Må-Fr 1020
Lö-Sö 1019

Grundkarta