Skanssi logo
Uutiset

Skanssi finaalissa NCSC Finland Awards -kilpailussa

10.4.2024

Kauppakeskus Skanssi sai hopeaa valtakunnallisessa kauppakeskuskilpailussa.

Kauppakeskus Skanssi sai hopeaa eilen järjestetyssä NCSC Finland Awards -gaalassa kategoriassa Commercial Space of the year. Kategorian voittaja osallistuu syksyllä Pohjoismaiden väliseen kilpailuun.

Kilpailun hopeasija on Skanssille hieno saavutus. Viime vuoden brändiuudistuksessa halusimme toden teolla pureutua Skanssin vahvuuksiin. Tarjoamme asiakkaillemme vaivattomuutta, jotta ihmiset voivat viettää enemmän aikaa tärkeimpien ihmisten ja asioiden parissa. Tämä on lisäarvo asiakkaillemme,

kertoo Skanssin kauppakeskuspäällikkö Heli Järvelä.

Yleensä kauppakeskukset pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen entistä erikoisempia elämyksiä; Skanssin missiona on tehdä arjen askareista helppoa ja kutsuvaa, toteaa Järvelä.

Sujuvuus tarkoittaa myös muuta kuin kompaktia kauppakeskusta. Viime vuonna lanseerasimme sähköisen yhteiskäyttöauton ja tavarapyörän – helpottamaan arjen asiointia, jatkaa Järvelä.

Nordic Commercial Spaces & Communities (NCSC) on liiketila- ja yhteisöteollisuutta Pohjoismaiden markkinoilla edustava organisaatio. Organisaation missiona on löytää tasapaino palvelujen, kokemusten ja tarpeiden välillä kaupankäynnin innovoimiseksi ja yhteisöjen palvelemiseksi. NCSC on perustettu vuonna 1986, ja siinä on jäseniä Tanskasta, Suomesta, Norjasta, Ruotsista ja muista Euroopan maista.