Skanssi logo
TAO sapluunamaalaukset herokuva
Uutiset

Kauppakeskuksen Kellariparkki sai uutta ilmettä seinäpintoihin

1.5.2024

Turun Ammattiopistosäätiön maalariopiskelijat koristavat Skanssia

Turun Ammattiopistosäätiön maalariopiskelijat maalaavat parhaillaan Kauppakeskus Skanssin Kellariparkin seiniin sabluunamaalauksia. Yhteistyö Kauppakeskuksen kanssa virisi tammikuussa Skanssissa järjestettyjen Taitaja-kisojen yhteydessä.

- Suunnitelmissamme oli brändimme mukaisten kennomaalausten toteuttaminen Kellariparkkiin ja sain idean tehdä yhteistyötä paikallisen oppilaitoksen kanssa. Skanssi haluaa olla osa paikallista yhteisöä, joten tällainen oppilaitosyhteistyö tuntui luontevalta. Skanssissa tammikuussa järjestettyjen Taitaja-kisojen yhteydessä tutustuin Turun Ammattiopistosäätiöön, joten yhteistyön aloittaminen heidän kanssaan oli helppoa,

kertoo Skanssin kauppakeskuspäällikkö Heli Järvelä.

Opiskelijat harjoittelivat sabluunamaalauksia oppilaitoksella, joten käytännön työ kohteella kauppakeskuksessa oli nopea aloittaa. Työn jälki on ollut loistavaa ja olemme näihin nuoriin erittäin tyytyväisiä – he ovat tervetulleita meille jatkossakin harjoittelemaan, jos sopivia projekteja tulee eteen,

jatkaa Järvelä

Turun Ammattiopistosäätiön opettaja Marja Viitaniemi kehuu oppilaitaan ja yhteistyötä kauppakeskuksen kanssa:

- Nuoret ovat tehneet työn erittäin huolellisesti työn tilaajan ohjeen mukaisesti. On hienoa, että tällainen yhteistyö paikallisen kauppakeskuksen kanssa onnistui. Yhteistyö on ollut erittäin joustavaa ja nuoret huomioivaa.

Kauppakeskuksen Kellariparkin sabluunamaalaukset ovat valmiit toukokuun toisella viikolla. Kauppakeskus Skanssin on avoinna arkisin klo 10 – 20 sekä viikonloppuisin klo 10 – 19.
K-Citymarket Skanssi palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 7 – 23.