Skanssi logo
Tempur_hero
Artikkeli

Nuku hyvin – palaudu paremmin

18.2.2024

Varaa aika maksuttomaan nukkumisergonomian kartoitukseen - saat unimaskin ja neurosonichoidon.

Tempur Brand Store Skanssi panostaa kehon palautumiseen

Hektisen arjen keskellä on tärkeää muistaa myös palautua. Usein kiinnitämme palautumiseen liian vähän huomiota, jolloin kehomme käy ylikierroksilla. Tärkeä osa hyvää palautumista on uni.

Keho ja mieli palautuvat pääosin unen aikana ja etenkin syvän unen määrä on palautumisen kannalta avainasemassa. Syvä uni korjaa, uudistaa ja virkistää monia kehomme toimintoja. Liian vähäinen syvän unen määrä ja eri univaiheiden väliin jääminen yöstä toiseen voi aiheuttaa useita riskitekijöitä terveyden kannalta sekä vaikuttaa suorituskykyyn päivän aikana.

Tempur on vuodevalmistaja, joka tunnetaan nukkumisergonomiaa edistävistä patjoistaan ja tyynyistään. Tempur-materiaali reagoi kehon lämmön ja painon mukaan yksilöllisesti, luoden sille parhaat mahdolliset puitteet levätä ergonomisessa asennossa. Tempurin painetta vähentävä rakenne auttaa hyvän nukkumisasennon löytämisessä ja ylläpitämisessä. Yöaikainen kääntyily ja heräily vähenevät ja huonon asennon sekä painepisteiden aiheuttamat kivut ja jäykkyydet lievittyvät.

Nukkumisergonomialla voi vaikuttaa sekä unen pituuteen että laatuun - eli juuri niihin tekijöihin, jotka ovat suorituskyvyn takana. Kun nukkumisergonomia on kunnossa, voidaan optimoida palautuminen ja sängyssä vietetty aika.

Tempuria suosittelee myös Selkäliitto ja Uniliitto – se on paras selälle ja unelle!

Tervetuloa myymälään ja varaa aika maksuttomaan nukkumisergonomian kartoitukseen. Ajanvaraajalle lahja, edun arvo jopa 109 €.

Talviloman huikea etu!

Varaa aika nukkumisergonomian kartoitukseen talvilomaviikolla, eli viikolla 8, saat lahjaksi ilmaisen neurosonicrentoutushoidon sekä Tempurin unimaskin.

Varaa oma aikasi helposti verkkosivuilta: www.tempurbrandstore.fi/myymala/skanssi

Käytä varauksessa koodia: skanssi