Skanssi logo

Zizzi

Favoritbutik för kurviga kvinnor.

ZIZZI - FAVORITBUTIK FÖR CURVY KVINNOR

Vi på Zizzi vill inspirera dig kurviga kvinnor att klä dig efter din egen stil. Vi hjälper dig att hitta de bästa passande och snygga kläderna. Zizzis kläder kombinerar aktuella dammodetrender, rätt material och bra snitt. I vår butik kan du hitta kläder i storlek 42-56 och i vår webbutik upp till storlek 60.

Hos Zizzi ägnas särskild uppmärksamhet åt klädernas kvalitet och passform. Vi erbjuder våra kunder både ett brett permanent urval och dagliga nyheter, allt till ett utmärkt pris. Våra kläder passar kurviga kvinnor perfekt. Vi uppmuntrar alla kvinnor att utmana sin egen personliga stil; du är fantastisk och låt det synas!

Zizzi Skanssi är den enda i Åbo regionen. Vi har betjänat kunder med nöje sedan 2019. Vi erbjuder dig en fantastisk shoppingupplevelse. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt storlek och passform för din kroppstyp.

Du kan i förväg bekanta dig med vårt inspirerande utbud i vår webbutik som har ett större produktutbud än butiken. Om du önskar kan du lägga en beställning från dess breda utbud direkt i butiken på Skanssi. Här kan du justera kläderna och direkt returnera eller byta de som passar inte. Du tar bara hem de du vill ha, ingen retur av paket till posten, hur bekvämt!

Följ Zizzi Skanssi på Facebook där vi delar information om aktuellt mode, erbjudanden och styling i våra Facebook Live-sändningar.

Välkommen till Zizzi, första våningen på Skanssi.

Vi har vår egen klädstorleksklassificering: S 42-44 M 46-48 L 50-52 XL 54-58

Öppettider
Må-Fr 1020
Lö-Sö 1019
Butikens kontaktinformation

Grundkarta