Skanssi logo
Kiharatukkainen nainen okrankeltaisessa mekossa rannalla.

Zizzi

Kurvikkaiden naisten lempiliike.

ZIZZI - KURVIKKAIDEN NAISTEN LEMPILIIKE

Me Zizzillä haluamme inspiroida teitä kurvikkaita naisia pukeutumaan oman tyylinne mukaisesti. Autamme löytämään parhaiten istuvat ja tyylikkäät vaatteet. Zizzin vaatteissa yhdistyy naisten nykymuodin mukaiset trendit, oikeat materiaalit ja hyvät leikkaukset. Myymälästämme löydät vaatteet kokoluokissa 42-56 ja verkkokaupastamme aina kokoon 60 asti.

Zizzillä kiinnitetään erityistä huomiota vaatteiden laatuun ja istuvuuteen. Tarjoamme asiakkaillemme sekä laajan pysyvämmän valikoiman että päivittäisiä uutuuksia, kaikki erinomaiseen hintaan. Vaatteemme istuvat kurvikkaille naisille täydellisesti. Kannustamme kaikkia naisia haastamaan omaa persoonallista tyyliään; olet upea ja se saa näkyä!

Skanssin Zizzi on Turun seudun ainoa. Olemme palvelleet asiakkaita ilolla jo vuodesta 2019. Tarjoamme sinulle fantastisen shoppailukokemuksen. Osaava henkilökuntamme auttaa löytämään sopivan koon ja istuvuuden omalle vartalotyypillesi.

Voit tutustua inspiroivaan valikoimaamme jo ennakkoon verkkokaupassamme, jonka tuotevalikoima on liikettä suurempi. Halutessasi voit tehdä tilauksen sen laajasta valikoimasta suoraan Skanssin myymälään. Täällä voit sovittaa vaatteet ja suoraan palauttaa tai vaihtaa epäsopivat. Viet kotiin vain ne jotka haluat, eli ei pakettien palautusta postiin, kätevää!

Seuraa Skanssin Zizziä Facebookissa, jossa jaamme tietoa ajankohtaisesta muodista, sen hetken tarjouksista ja stailauksesta Facebook Live-lähetyksissämme.

Tervetuloa Zizziin, Skanssin ensimmäiseen kerrokseen.

Meillä on oma vaatteiden kokoluokitus: S 42-44 M 46-48 L 50-52 XL 54-58

Aukioloajat
Ma-Pe 1020
La-Su 1019
Liikkeen yhteystiedot

Pohjakartta