Skanssi logo

Partioaitta

Utrustning och kläder för utomhusaktiviteter.

Partioaitta är ett skattskjul för vandrare och friluftsmän. I våra 21 butiker runt om i Finland och i vår webbutik www.partioaitta.fi kan du hitta all utrustning och kläder av högsta kvalitet för utomhusaktiviteter. Du får även entusiastisk och expertservice av våra duktiga säljare.

Våra verksamhetsidéer

Vårt mål är att främja utomhusaktiviteter och välbefinnande genom att erbjuda högkvalitativa produkter för din användning. Vår vädjan till dig: "Gör varje dag till ett äventyr". Detta kan göras mycket enkelt. Du kan börja med en promenad eller ta din lunchrast i parken – det räcker med att vara ute.

Nyckelord

Service, kompetens, kvalitet, urval, natur

Historia

Partioaitta startade sin verksamhet 1928 i Helsingfors, då Yrjönkatu-butiken öppnades. Butiken ligger fortfarande på samma plats. Partioaitta Skanssi invigdes 2014. Under de drygt 90 år som verksamhet har varit, har Scouterna traditionellt sett varit ägare till Partioaitta. Idag ägs Partioaitta av Fenix ​​​​Outdoor AB, som även äger butikskedjan Naturkompaniet i Sverige, butikskedjan Globetrotter i Tyskland och butikskedjan Friluftsland i Danmark, samt välkända friluftsmärken som Fjällräven.

Öppettider
Må-Fr 1020
Lö-Sö 1019

Grundkarta

Butikserbjudanden

  • 7.2.23.6.
    Partioaitta

    Sukkamestarit - kotimaiset merinovillasukat

    Eri värejä, kuoseja ja kokoja! (norm. 12,95 /pari)

    Kaksi paria yhteishintaan 20€