Skanssi logo
Pitkospuut luonnossa.

Partioaitta

Varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen.

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. 21 myymälästämme ympäri Suomen sekä verkkokaupastamme www.partioaitta.fi, löydät kaikki laadukkaimmat varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen. Osaavilta myyjiltämme saat lisäksi innostuneen ja asiantuntevan palvelun.

Toiminta-ajatuksemme

Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona. Olet perillä.

Avainsanat

Palvelu, Osaaminen, Laatu, Valikoima, Luonto

Historia

Partioaitta aloitti toimintansa jo vuonna 1928 Helsingissä, kun Yrjönkadun myymälä avattiin. Myymälä sijaitsee edelleen samalla paikalla. Skanssin Partioaitta avattiin vuonna 2014. Yli 90 toimintavuoden aikana Partioaitan omistajina ovat perinteisesti olleet partiolaiset. Nykyään Partioaitan omistajana on Fenix Outdoor AB, joka omistaa myös Naturkompaniet -kauppaketjun Ruotsissa, Globetrotter -kauppaketjun Saksassa ja Friluftsland -kauppaketjun Tanskassa sekä tunnettuja outdoor -tuotemerkkejä kuten Fjällräven.

Aukioloajat
Ma-Pe 1020
La-Su 1019
Liikkeen yhteystiedot
skanssi@partioaitta.fi

+358207760760

Puhelin

0207760760

Pohjakartta