Skanssi logo
Pitkospuut luonnossa.

Partioaitta

Varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen.

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. 21 myymälästämme ympäri Suomen sekä verkkokaupastamme www.partioaitta.fi, löydät kaikki laadukkaimmat varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen. Osaavilta myyjiltämme saat lisäksi innostuneen ja asiantuntevan palvelun.

Toiminta-ajatuksemme

Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona. Olet perillä.

Avainsanat

Palvelu, Osaaminen, Laatu, Valikoima, Luonto

Historia

Partioaitta aloitti toimintansa jo vuonna 1928 Helsingissä, kun Yrjönkadun myymälä avattiin. Myymälä sijaitsee edelleen samalla paikalla. Skanssin Partioaitta avattiin vuonna 2014. Yli 90 toimintavuoden aikana Partioaitan omistajina ovat perinteisesti olleet partiolaiset. Nykyään Partioaitan omistajana on Fenix Outdoor AB, joka omistaa myös Naturkompaniet -kauppaketjun Ruotsissa, Globetrotter -kauppaketjun Saksassa ja Friluftsland -kauppaketjun Tanskassa sekä tunnettuja outdoor -tuotemerkkejä kuten Fjällräven.

Aukioloajat
Ma-Pe 1020
La-Su 1019
Liikkeen yhteystiedot

Pohjakartta

Liikkeen tarjoukset

 • 1.2.29.2.
  Partioaitta

  KLUBITARJOUS! Tierra Ace Pant -softshellhousut

  Suositut softshell-housut syksyisille luontopoluille tai talvisille hiihtoladuille. Monipuoliset housut on valmistettu kestävästä ja hyvin suojaavasta materiaalista. (Norm. 229,95 €)

  179 €
 • 7.2.23.6.
  Partioaitta

  Sukkamestarit - kotimaiset merinovillasukat

  Eri värejä, kuoseja ja kokoja! (norm. 12,95 /pari)

  Kaksi paria yhteishintaan 20€
 • 1.2.29.2.
  Partioaitta

  KLUBITARJOUS! Icebreaker Oasis 200 LS Crewe

  Ihoa vasten miellyttävä aluspaita erittäin korkealaatuisesta merinovillasta. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Miehille ja naisille. (Norm. 99,95 €)

  79 €
 • 1.2.29.2.
  Partioaitta

  KLUBITARJOUS! Icebreaker Oasis 200 Leggings

  Pitkät alushousut erittäin laadukkaasta merinovillasta loistavilla lämmönsäätelyominaisuuksilla. Miehille ja naisille. (Norm. 99,95 €)

  79 €
 • 1.2.29.2.
  Partioaitta

  KLUBITARJOUS! TSL-lumikengät

  Klubitarjous! Kaikki TSL-lumikengät. Normaalihinnoista.

  -20%