Skanssi logo
Emotion Skanssi
Artikkeli

Emotion Skanssi - kauneutta ja hyvinvointia

6.9.2023

Kosmetiikan erikoisliikkeestä löydät laajan valikoiman lisäksi Studio-palvelut.

Emotion Skanssi on kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike, joka avasi ovensa Skanssin kauppakeskukseen viime vuoden lokakuussa. Meiltä löydät laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja sekä hiustenhoitotuotteita ja meiltä saat tietenkin asiakasomistajana bonusta ostoistasi.

Emotion Skanssi tarjoaa aina ajankohtaisia uutuuksia ja inspiroivia ideoita kauneudenhoitoon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet itsellesi tai lahjaksi.

Meikkisutdio - varaa oma aikasi

Myymälästämme löydät myös Studio-palvelut. Anna kauneuden ammattilaisten loihtia esiin viehätysvoimasi Studiossa, jossa voit teettää upean, pitkäkestoisen päivämeikin tai erilaisia pikameikkejä. FreshUp palvelulla voit nopeasti virkistää kasvojesi ilmettä jo sinulla olevan meikin päivityksellä tai 30 minuutin pikameikillä voimme loihtia kevyen ehostuksen koko kasvoille tai korostaa esimerkiksi silmä- tai huulimeikkiä. Myös kulmien siistiminen sekä korvien rei’itys Blomdahl-korvakoruilla kuuluvat palveluvalikoimaan.

Varaa aikasi kätevästi verkkosivultamme sokospalvelut.fi/studio, soita tai tule käymään liikkeessä! Lisää meistä löydät osoitteessa emotion.fi.

Tervetuloa Emotion Skanssiin, kauppakeskuksen 1. kerrokseen!