Skanssi logo
Zizzi artikkeli
Artikkeli

Meillä on kurvikkaiden naisten lempifarkut!

6.9.2023

Farkku on aina muodikas valinta! Siksi Zizzin pluskokoisia farkkuja on saatavilla monissa eri malleissa, väreissä ja kokovaihtoehdoissa.

Zizzin monipuolisesta farkkumallistosta löytyy farkkuja koosta 42 alkaen ja mallista riippuen Skanssin myymälässä kokoon 56 asti. Verkkokaupasta löydät farkut jopa koossa 64.

Parasta farkuissa on, että ne sopivat yhteen lähes tulkoon minkä tahansa muun vaatteen kanssa. Pluskokomme pukevat hyvin kurvikkaita naisia. Housut eivät purista mistään, mutta ovat silti tyylikkäät ja ihoa myötäilevät. Kaikki farkkumme ovat normaali- tai korkeavyötäröisiä ja laadukkaat kankaat, sekä joustavuus takaavat niiden mukavan istuvuuden. Suosituimpia farkkumallejamme ovat Amy ja Emily. Amy on kapeiden farkkujen rakastajalle ja Emilyssä on hieman suorempi lahje. Näitä molempia löytyy lahkeenpituuksilla 78cm ja 82cm. Muutamaa muuta mallia löytyy myös yhä pidemmällä 86cm lahkeella.

Verkkokaupassamme pääset tutkimaan koko tuotevalikoimaan ja voit tutustua myös farkkujen kokomitoitukseen. Siellä valikoima on kaikkinensa huomattavasti myymälää suurempi. Voit tehdä tilauksen sen laajasta valikoimasta suoraan Skanssiin. Täällä voit sovittaa vaatteet ja suoraan palauttaa tai vaihtaa epäsopivat. Viet kotiin vain ne jotka haluat, eli ei pakettien palautusta postiin, helppoa eikö?

Seuraa Skanssin Zizziä Facebookissa, jossa jaamme tietoa ajankohtaisesta muodista, sen hetken tarjouksista ja stailauksesta Facebook Live-lähetyksissämme. 

Tervetuloa Skanssin Zizziin ensimmäiseen kerrokseen.

Emily - Slim fit

Tämä malli on tyköistuva reiden ja pohkeen kohdalta, myös lahkeen aukko on kapea. Mallissa on normaali vyötärö, joka ylettyy noin navan korkeudelle.

Amy - Super slim fit

Tämä malli on erittäin tyköistuva lantion, reiden ja pohkeen kohdalta, myös lahkeen aukko on kapea. Malli on korkeavyötäröinen ja ylettyy navan yläpuolelle.

Skanssiais-tarjouksena

Amy - Super slim fit