KOKO PERHEEN JÄÄTELÖKESÄ ON TAAS SKANSSISSA - JÄTTIMÄISEMPÄNÄ KUIN KOSKAAN

Skanssin jäätelökesää vietetään 6.6.-31.7.2022. Tervetuloa osallistumaan iloisiin aktiviteetteihin tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 13-16. 

  • Tiistaisin jaamme maksutta Ingmanin kesän uutuuksia: Jättis Bestis -jäätelöitä. Tule noutamaan omasi keskusaukiolta.
  • Torstaisin perheen pienimmät voivat tulla ottamaan ihka oman tatuoinnin Hani-maskottimme tatuointistudioon. Hani myös vierailee tatuointistudiolla Espresso Housen aukiolla puolen tunnin välein (13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30). 
  • Lauantaisin lapset voivat osallistua jäätelöjahtiin. Keskusaukiolta voi noutaa tyhjän tuuttikortin, johon tulee kerätä vähintään 5 jäätelöpalloa liikkeistä. Kun ne on kerätty, saa yllätyslahjan, jonka kanssa voi viettää aikaa Skanssin etupihan kahluualtaalla. Juhannuksena Skanssi on suljettu, joten jäätelöjahtiakaan ei järjestetä.
Plaston hinaajat

Jokaisena jäätelökesän viikkona arvomme ämpärin, joka on täynnä Jättis Bestis -jäätelöitä! Osallistu arvontaan täyttämällä tietosi linkin lomakkeelle. Arvomme jäätelöämpäreitä kaikkien osallistuneiden kesken joka maanantai 13.6.2022 alkaen, kunnes kaikki kesän 8 jäätelöämpäriä on arvottu. Täyttämällä lomakkeen kertaalleen olet mukana jokaisen viikon jäätelöämpärin arvonnassa. Osallistumisohjeet löydät lomakkeelta.

Jättis Bestis-jäätelöt ja Jättis-logo

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN SKANSSIN JÄÄTELÖKESÄÄN!