Skanssi logo
Nainen kiipeilee puihin kiinnitetyllä vaijeriradalla.

Flowpark

Ulkoseikkailupuisto yläilmoissa.

Turun Flowpark® on Suomen suurin seikkailupuisto ja puiston alueelta löydät huikeat 19 seikkailurataa sekä lähes 140 erilaista tehtävää, joista löytyy takuulla tekemistä kaikenikäisille ja -tasoisille seikkailijoille.

Ratoja on viittä eri vaikeusastetta: helpommille (vihreä ja sininen) radoille pituusraja on 120 cm; vaikeammille (punainen ja musta) radoille pituusraja on 150 cm. Turun puistossa on lisäksi neljä Skidirataa (vaaleanvihreät), joilla myös alle 120 cm pituiset lapset pääsevät kiipeilyfiilikseen aikuisen valvonnassa.

Radat sijaitsevat 0,5–20 metrin korkeudella ja liikut tehtävältä toiselle jatkuvasti turvavaijeriin kytkettynä. Kiipeilyosaamista ei edellytetä, sillä flowparkkauksen ammattilaiset antavat kattavan opastuksen ennen varsinaisille radoille pääsyä. Tule ja koe liukumaraton, vapaapudotushyppy, tasapainoa haastavia heiluvia keinuja ja lukuisia muita tehtäviä.

Olet tervetullut järjestämään puistossa myös ryhmätilaisuuksia, kuten virkistyspäiviä, luokkaretkiä, synttäreitä ja polttareita. Lisätietoa niistä löydät puiston nettisivujen RYHMÄTILAISUUDET JA PAKETIT -osiosta. Varauksissa olethan yhteydessä VARAUSKYSELY-lomakkeella.

Seuraa Flowpark®:ia Instagramissa, TikTokissa ja Facebookissa.

Get high!

Aukioloajat
La 1220
Su 1218
Lisätiedot

Katso tarkemmat aukioloajat Flowparkin kotisivuilta: https://www.flowpark.fi/turku/

Liikkeen yhteystiedot

Pohjakartta