Skappeli

Skappelin toiminta on kesätauolla 2.7-7.8.2022

Skappeli on Turun ja Kaarinan seurakuntien yhteinen perhetila, jossa järjestetään erilaista toimintaa lapsiperheille arkipäivisin. Kaikki toimintamme on avointa ja maksutonta. Skappeli sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa.

Tilaan mahtuu kerrallaan 30 asiakasta kerrallaan.

Skappelin kesä 2022

6.6-1.7, ma-pe, klo 10-16

Poikkeavia aukiolo aikoja:

La 11.6  ja 18.6 klo 15-17 Olkkari senioreille

To 23.6 auki klo 10-14 lapsiperheille ja klo 14-17 Olkkari senioreille

Suljettu 24.6

Skappelin kesä 2022 sisältää monenlaista puuhaa ja pääset myös tutustumaan moneen vieraampaan lastenohjaajaan,jotka ovat kesällä Skappelin vierailevia tähtiä.

Mitä Skappelissa puuhaillaan kesällä? Viikko-ohjelman löydät Skappelin FB-sivulta, se julkaistaan viikkokohtaisesti sunnuntaisin klo 10.00

Skappelissa on kahvi/tee/mehu/vesi tarjoilu. Näitä nautitaan tilan takaosasssa pöytien äärellä.Lapsille voi ottaa omia eväitä mukaan.

Skappeli on olohuone perheille Skanssissa, jossa perheet voivat osallistua lastenohjaajien ja yhteistyökumppanien eri toimintoihin, tai vaan tulla ja olla, hengähtää arjessa ja kohdata muita aikuisia sekä lapset leikkikavereita.Löydät meidät kauppakeskus Skanssin 2. kerroksesta.

Olet lämpimästi tervetullut kaikkina aukioloaikoina! Tulethan täysin terveenä.

Kaikki toimintamme on avointa ja maksutonta. Skappeli on mukana Tykkää Turkulaisesta-kampanjassa. Skappelin ajankohtaiset asiat sekä aukioloajat näet parhaiten meidän omalta Facebook sivulta @skappeli


Toiminnan järjestää ja tarjoaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, Yhteinen kasvatustyö ja sen koulutetut lastenohjaajat.