Skanssin joulu

Kaikki jouluun Skanssista

Liikkeistämme löydät kaiken mitä jouluun tarvitset. Tule nauttimaan joulun tunnelmasta Skanssiin. Lukaise vielä ennen lähtöä läpi Skanssin joululehti, niin saat kivoja vinkkejä lahjaideoiksi. Voit katsoa kaikki vinkit myös lahjasivultamme ja tehdä valmiin ostoslistan merkkaamalla tuotteet sydämellä. Nappaa lahjatoiveista vaikka kuvankaappaus ja lähetä se sopivalle lahjatontulle.  

Joululauantaisin kannattaa piipahtaa Skanssissa, sillä Joulupukki ja tonttu ovat tavattavissa keskusaukiolla la 4.12., la 11.12. ja la 18.12. klo 12-16. Tule nappaamaan kuva tutun punanutun kanssa tai kerro joululahjatoiveistasi.

Osallistu leikkimieliseen paketointikilpailuun la 4.12. ja la 11.12. ja voita Skanssi-lahjakortti! Alkukarsinnat järjestetään klo 13:00 ja 14:30. Jännittävä finaali käydään klo 15:45. Ilmoittautuminen kisaan vain paikan päällä Marimekon aukiolla. Jokaiselle osallistujalle luvassa palkintona Skanssi-hunajaa ja finaalissa Skanssi-lahjakortti.

Joulupakkaamo on avoinna 10.-23.12.

Ahkerat tontut pakkaavat joululahjoja maksutta joulupakkaamossa, Pelaamon naapurissa, ensimmäisessä kerroksessa. Huomioithan ruuhka-aikana rajoituksen max. 3 pakettia/asiakas.

Perinteiset design-ja joulumyyjäiset 13.-23.12.

Skanssin käytäviltä voi tänäkin jouluna tehdä upeita kotimaisia käsityö- ja designlöytöjä pukinkonttiin. Myyjäiset ovat avoinna liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti.

Tervetuloa Skanssiin!